SmartHome za vsak žep SonOff

heading_title

Bi želeli avtomatizirati svoj dom in ste naleteli na previsoke cene? Potem se še niste srečali z WiFi nizkocenovnimi stikali oz. krmilniki za vsak žep SonOff. Z opremo SonOff in aplikacijo EweLink avtomatizirajte celoten objekt po želji kot profesionalec, nadgradite ga lahko z sorodnimi krmilniki, enostavnimi senzorskimi stikali ali zvokovnim nadzorom in akcijami prko Google Asistenta oz. Amazon Alexe. 

WiFi stikalni krmilniki vam bodo olajšali vsak dan, v sistem jih vnesete preko domačega lokalnega brezžičnega omrežja. Nudijo vam možnost daljinskega krmiljenja porabnikov preko domačega lokalnega omrežja oz. mobilnega podatkovnega omrežja.  Omogočajo delovanje kot samostojno stikalo na čas ali intervale, vzporedno stikalo z že vgrajenim sistemom, možnost krmiljenja preko RF daljinskih upravljalnikov 433MHz, upravljanje preko senzorskih ali tipalnih stikalnih sistemov, z uporabo zgoraj navedenih voice enot se lahko upravljajo z govorom  ter kot skupek enot se lahko povežejo v časovno shemo zaporednih akcij.

Uredite si avtomatsko upravljanje doma, razsvetljave, gretja, hlajenja, odpiranja, zaklepanja, alarmiranje, snemanje, priprav, vklaplanje in izklapljanje po želji. Celovito ponudbo opreme najdete v meniju SonOff, zakaj bi za krmiljenje in avtomatizacijo plačevali preveč.

Ponudba storitev

V naši dejavnosti se ne ukvarjamo le z marketingom maloprodaje, veleprodaje oz. dobave posebne opreme po naročilu, ampak vam nudimo tudi tehnično svetovanje, pomoč pri izbiri artikla in izvedbo montaže ter namestitev vse opreme z konfiguracijo, ki jo lahko kupite v spletni trgovini. Tako vam z praktičnimi izkušnjami pomagamo glede izbire opreme, vam pomagamo pri izdelavi projekta ter nudimo celotno realizacijo izvedbe montaže, inštalacij in konfiguracije celotnih sistemov. Storitve delimo na različne načine...

Izvedi več