FM Antene

Manufacturer

Dipol FM 1-DAB

12.20€ Brez DDV: 10.00€

Sprejemna dipol radio FM antena, narejena iz enega elementa in konzolo za drogSprejemna dipol radio FM antena, narejena iz enega elementa in konzolo za drog. FM antena za VHF frekv..

Manufacturer

Dipol UNI FM 1-SK-R10VF

14.64€ Brez DDV: 12.00€

Univerzalna val sprejemna dipol R10VF radio FM antena, narejena iz enega elementa in konzolo za drog. Dvojna polarizacija V/H.Univerzalna val sprejemna dipol radio FM antena, narej..

Manufacturer

Indoor Sonus FM 18dB AH

15.25€ Brez DDV: 12.50€

Notranja Sonus radio FM antena z ojačevalcem do 18dB,antena ima pripadajoče kablovje usmernik za napajanje in konektorje Model Sonus FM Pridobitek antene do 18dBi Frekvenčno obm..

Manufacturer

Antena SV Profi FM

15.56€ Brez DDV: 12.75€

Bazna omni radio FM antena Profi SV Total z priloženim Fe nosilcem za na drogBazna omni radio FM antena Profi SV Total z priloženim Fe nosilcem za na drog. Antena zapakirana v foli..

Manufacturer

Dipol FM 1-RUZB

16.47€ Brez DDV: 13.50€

Sprejemna dipol radio FM antena, narejena iz enega elementa in konzolo za drogSprejemna dipol radio FM antena, narejena iz enega elementa in konzolo za drog. FM kompaktna antena za..

Manufacturer

Dipol FM 1-RUZ-PMB

19.22€ Brez DDV: 15.75€

Sprejemna dipol radio FM antena, narejena iz enega elementa in konzolo za drog. Dvojna polarizacija V/H.Sprejemna dipol radio FM antena, narejena iz enega elementa in konzolo za dr..

Manufacturer

SV Profi FM z 20dB A

20.13€ Brez DDV: 16.50€

Bazna omni radio FM antena z ojačevalcem 20dB,antena ima pripadajoče nosilce za na drogBazna omni radio FM antena z ojačevalcem 20dB. Narejena iz elektro pocinkanega jekla in elem..

Manufacturer

Dipol FM 1-SK-DAB HV

21.35€ Brez DDV: 17.50€

Sprejemna dipol radio FM DAB antena, narejena iz dveh elementov in konzolo za drog. Dvojna polarizacija V/H.Sprejemna dipol radio FM antena, narejena iz dveh elementov in konzolo z..

Manufacturer

Dipol UNI FM 1-RZB-PM

25.01€ Brez DDV: 20.50€

Univerzalna val sprejemna dipol radio FM antena, narejena iz enega elementa in konzolo za drog. Dvojna polarizacija V/H.Univerzalna val sprejemna dipol radio FM antena, narejena iz..

Manufacturer

Dipol FM 1-RZB

26.84€ Brez DDV: 22.00€

Sprejemna dipol radio FM antena, narejena iz enega elementa in konzolo za drogSprejemna dipol radio FM antena, narejena iz enega elementa in konzolo za drog. FM antena za VHF frekv..

Manufacturer

Dipol FM 3-RZ B

39.65€ Brez DDV: 32.50€

Sprejemna dipol radio FM antena, narejena iz treh elementa in konzolo za drogSprejemna dipol radio FM antena, narejena iz enega elementa in konzolo za drog. FM antena za VHF frekve..

Prikazujem 1 do 11 od 11 (1 strani)
Ponudba storitev

V naši dejavnosti se ne ukvarjamo le z marketingom maloprodaje, veleprodaje oz. dobave posebne opreme po naročilu, ampak vam nudimo tudi tehnično svetovanje, pomoč pri izbiri artikla in izvedbo montaže ter namestitev vse opreme z konfiguracijo, ki jo lahko kupite v spletni trgovini. Tako vam z praktičnimi izkušnjami pomagamo glede izbire opreme, vam pomagamo pri izdelavi projekta ter nudimo celotno realizacijo izvedbe montaže, inštalacij in konfiguracije celotnih sistemov. Storitve delimo na različne načine...

Izvedi več