Omrežna zaščita NetProtect RJ45

15.86€

Brez DDV: 13.00€

Prenapetostna omrežna LAN zaščita zahtevnejših in pomembnejših naprav NetProtector z prehodi RJ45 in ozemljitvenim vodom


  •  največja impulzna moč: 1500W
  • največja impulzna napetost (peak-to-peak): 6kV
  • največja tokovna jakost medžičnega prenapetosti (t<10 us): 132A
  • zaščita 1,2,3,6 žic UTP/FTP kabla

Med nevihtami so elektronske naprave zelo občutljive na poškodbe. Nevarnost prenapetosti je prisotna tudi na mestih, ki so oddaljena 1,5 km od mesta udara strele.

NetProtect omeji napetost na varno raven, v skladu z evropskimi standardi, določenimi za to vrsto opreme. Omogoča preprečitev strukturnih poškodb. Naprava ne potrebuje napajanja in ne vpliva na prenos podatkov.


OPOMBA: Če lahko zaščitena linija trpi zaradi prenapetosti, ki je višja od zgornjih vrednosti, je treba uporabiti predhodne varnostne ukrepe.

Pred začetkom namestitve mora ozemljitev električne vtičnice pravilno delovati, zaščitena naprava pa mora biti pravilno priključena. Če ozemljitev odpove, zaščita in omrežje ne bosta pravilno delovala.


Pravilna ozemljitev


Da bi se izognili prenapetosti, mora biti zaščita povezana z ozemljitvijo z uporom pod 4 ohmi. Povezavo je treba priviti ali spajkati. Prepovedana je uporaba strelovodov/odvodnikov ali plinskih inštalacijskih cevi!

Naprava ščiti samo opremo, na katero je neposredno povezana. Pomanjkanje ozemljitve v enem od računalnikov, povezanih s koncentratorjem, lahko povzroči mejno napetost brez zunanjega razloga!


- medžična zaščitna napetost (prag)7,5 V
- zaščitna napetost vod-ozemljitev ( prag )500 V
- največja impulzna napetost (od vrha do vrha)6 kV
- največja tokovna jakost medžičnega prenapetosti132 A (10 μs)
- največja impulzna moč1500 W
- zaščiteni pari UTP/FTP
1-2, 3-6, 4-5, 7-8
- IN/OUT priključki
RJ45, oklopljen
- dolžina ozemljitvenega kabla
1,4 m
- dimenzije40x50x20 mm
- utež50 g
- delovno temperaturno območje
-10°C ... +55°C
Default
Image Label Omrežna zaščita LH Protect RJ45
Product Name Omrežna zaščita LH Protect RJ45
Small Image Label Omrežna zaščita LH Protect RJ45
Enable Product Male
Tax Class Manufacturer
Thumbnail Label Omrežna zaščita LH Protect RJ45
URL Key omrezna-zascita-lh-protect-rj45
Ponudba storitev

V naši dejavnosti se ne ukvarjamo le z marketingom maloprodaje, veleprodaje oz. dobave posebne opreme po naročilu, ampak vam nudimo tudi tehnično svetovanje, pomoč pri izbiri artikla in izvedbo montaže ter namestitev vse opreme z konfiguracijo, ki jo lahko kupite v spletni trgovini. Tako vam z praktičnimi izkušnjami pomagamo glede izbire opreme, vam pomagamo pri izdelavi projekta ter nudimo celotno realizacijo izvedbe montaže, inštalacij in konfiguracije celotnih sistemov. Storitve delimo na različne načine...

Izvedi več