Opt doza Tracom FTTX ODU 3IN-12S

39.65€

Brez DDV: 32.50€

  • Proizvajalec: Opton
  • Šifra: 3261

Tracom optična doza FTTX ODU BLACK 3IN-12S dimenzij 27x20x9 cm delilnik ima 3 vhode s tesnilnimi PG uvodnicami in zaščitenimi splice kasetami z možnostjo izhodnih konektorjev, sistemih uporaben za FTTH in FTTBTracom FTTX ODU BLACK 3IN-12S je optična vezna škatla s 3 vstopnimi točkami. Ta vrsta škatle se uporablja za zaščito vlakenskih niti in razvejalnih vozlišč. Škatla je bila zasnovana za montažo na steno v zaprtih prostorih ali na prostem, predvsem v sistemih FTTH in FTTB.
Omrežje optičnih vlaken olajša namestitev in upravljanje optičnih kablov in priključkov. Na vgrajen kovinski obliži lahko vgradite 12 SC Simplex ali LC duplex adapterje, na obeh priloženih pladnjih pa organiziramo do 24 spojev (razporejenih v dveh slojih). ODU BLACK 3IN-12S je opremljen s tirnicami, kljukami in nastavljivimi držali za kable in cevi. Komplet vsebuje montažne pripomočke, tudi elemente, ki olajšajo organizacijo spajk. Ohišje je izdelano iz plastike (ABS) in je mehansko zatesnjeno z vgrajenimi gumijastimi tesnili. Vsi kovinski deli so odporni proti koroziji.
Dimenzije: 275 x 200 x 90 mm.
Default
Allow Gift Message Female
Meta Title Opt doza Tracom FTTX ODU 3IN-12S
Product Name Opt doza Tracom FTTX ODU 3IN-12S
Quantity Male
Enable Product Male
Tax Class Manufacturer
URL Key opt-doza-tracom-fttx-odu-3in-12s
Ponudba storitev

V naši dejavnosti se ne ukvarjamo le z marketingom maloprodaje, veleprodaje oz. dobave posebne opreme po naročilu, ampak vam nudimo tudi tehnično svetovanje, pomoč pri izbiri artikla in izvedbo montaže ter namestitev vse opreme z konfiguracijo, ki jo lahko kupite v spletni trgovini. Tako vam z praktičnimi izkušnjami pomagamo glede izbire opreme, vam pomagamo pri izdelavi projekta ter nudimo celotno realizacijo izvedbe montaže, inštalacij in konfiguracije celotnih sistemov. Storitve delimo na različne načine...

Izvedi več