WiFi SonOff RF Basic stikalo + Key

25.62€ 30.50€

Brez DDV: 21.00€

  • Proizvajalec: SonOff
  • Šifra: 3709

WiFi nadgrajena osnovna različica Smart eWeLink SonOff sistem RF Basic z direktnim krmiljenjem tudi preko dodanega 433MHz daljinčka. Osnovno stikala oz. krmilni modul je naprava za daljinsko pametno upravljanje naprav preko RF Key 433MHz ali aplikacijo eWeLink preko wlan domačega ali mobilno daljinskega upravljanja naprav 230V do 10A oz. moči do 2200W, omogoča daljinsko krmiljenje naprav, omogoča varčevanje energije, zaščito naprav in popolno kontrolo na lokalnem in daljinskem nivojo nad napravo preko interneta.WiFi Smart SonOff RF stikalo modul je lahek, enostavno prenosljiv, kompatibilen in trpežen, enostaven za uporabo v električnem omrežju doma in drugje.

Domača avtomatizacija je "Internet stvari". Način, da bodo vse naše naprave in naprave povezane v mrežo, kar nam omogoča neoviran nadzor nad vsemi vidiki našega doma in še več.

Ta izdelek  je poceni in cenovno dostopna naprava, ki vam pomaga stopiti v neverjetno pametno hišo. To je brezžično stikalo WiFi, ki se lahko poveže z napravami različnih vrst in blagovnih znamk.  Izdelek  pošilja podatke v oblačno platformo prek usmerjevalnika WiFi, ki omogoča daljinsko upravljanje vseh naprav z aplikacijo eWeLink na vašem pametnem telefonu.  Izdelek naredi vse vaše gospodinjske aparate pametne, če ima vaš telefon omrežje, lahko kadar koli na daljavo vklopite ali izklopite svoje naprave od koder koli. Z nastavitvijo časovnih razporedov vaših aparatov lahko ohranite brezskrbno življenje.

Podpora WiFi omrežju.

Moduli oznake RF 433Mhz podpirajo daljinski RF upravljalnikov na daljavo ampak le aplikativno uporabo.

Podpiranje sledenja statusa, pravočasne povratne informacije o aplikaciji o stanju gospodinjskih aparatov.

Podpora na daljavo vklopi ali izklopi dodane naprave.

Podpirajte številna pametna stikala WiFi en pametni telefon.

Enostavna namestitev, enostavno rokovanje in aktiviranje lahko takoj in stabilno.Specifikacija:
Moč poraba aktivacije: <0,5 W

Območje napetosti:  AC 100 -25 0V,  (50 / 60Hz)

Maks. Tok: 10A

Največja moč: 2200 vatov
Način nadzora: Mobilna APP
Način prenosa: komunikacija Wi-Fi

Nadzorovane črte: 1

Mere: (L) 88 * (Š) 38 * (H) 2 mm

Barva: bela

Vlažnost: 5% -95%

Dodan daljinski upravljalnik SonOff Key 433MHz

Brezžična frekvenca: 2,4 Ghz

Delovna temp:  20-75 celzija

Default
Allow Gift Message Female
Meta Title WiFi SonOff RF Basic stikalo + Key
Product Name WiFi SonOff RF Basic stikalo + Key
Quantity Male
Enable Product Male
Tax Class Manufacturer
URL Key wifi-sonoff-rf-basic-stikalo-key
Ponudba storitev

V naši dejavnosti se ne ukvarjamo le z marketingom maloprodaje, veleprodaje oz. dobave posebne opreme po naročilu, ampak vam nudimo tudi tehnično svetovanje, pomoč pri izbiri artikla in izvedbo montaže ter namestitev vse opreme z konfiguracijo, ki jo lahko kupite v spletni trgovini. Tako vam z praktičnimi izkušnjami pomagamo glede izbire opreme, vam pomagamo pri izdelavi projekta ter nudimo celotno realizacijo izvedbe montaže, inštalacij in konfiguracije celotnih sistemov. Storitve delimo na različne načine...

Izvedi več