WiFi SonOff termostat TH16 + Senzor

0.00€

Brez DDV: 0.00€

  • Proizvajalec: SonOff
  • Šifra: 3679

WiFi Smart eWeLink SonOff termostatsko stikalo TH16 z senzorjem temperature in vlažnosti v prostoru ali z senzorjem temperature tekočine. Stikalo je za daljinsko pametno upravljanje naprav preko aplikacije eWeLink ki deluje preko wlan domačega ali mobilno daljinskega upravljanja naprav 230V do 16A oz. moči do 3500W, omogoča ogled varčevanje energije, temperaturno kontrolo in vlažnosti v prostotu ali tekočinah, časovno in termostatsko upravljanje delovanja, zaščito naprav in popolno kontrolo na lokalnem in daljinskem nivojo nad napravo preko interneta.Sonoff TH16 Wifi Smart Switch nadzora temperaturo prostorov in tekočin z dodatnim senzorjem lahko odčitamo vlažnost ali temperaturo določene nadzirane tekočine. Stikalo deluje z aplikacijo eWeLink in podpira programske funkcije Google HomeNaprava je pametno termostatsko stikalo, ki lahko prek APP eWeLink spremlja in nastavi temperaturo in vlažnost. Tako kot je navedeno ime TH10 / TH16, naprava nove različice podpira dve specifikaciji napajanja: 10A ali 16A. Podpira prednastavljeno temperaturno in vlažno območje, ko temperatura in vlažnost okolja padeta v območje, bo samodejno vklopil ali izklopil povezane naprave.

Naprava podpira povezavo s tremi senzorji temperature in vlažnosti. V primerjavi s starejšo različico je ta naprava varnejša, manj sevanja in večje velikosti, enostavno upravljanje. Najpomembneje je, da s podporo najnovejše aplikacije ewelink lahko ustvarite verige preprostih pogojnih stavkov (Smart Scene). To pomeni, da lahko napravo s senzorji temperature in vlažnosti (AM2301, DS18B20, DHT11) uporabite za zbiranje temperaturnih podatkov, medtem ko lahko podatke o temperaturi delite z nekaterimi pametnimi domačimi napravami ITEAD (Sonoff, Sonoff RF, Sonoff SV, pametna vtičnica) pod vaš račun, zato druge naprave vzpostavijo temperaturno stanje za vklop / izklop priključenih naprav. Ta naprava je kot nalašč za delo z električnim ventilatorjem, klimatsko napravo, vlažilcem, pametnim rezervoarjem za ribe, sistemom za zalivanje.

 

Funkcija:

Podpira vhodno napajanje 90 ~ 250V

Podpora največ 10A / 16A vhoda

Moč: 2200W (10A) / 3500W (16A)

Podpora za hitro konfiguriranje povezave SSID in gesla prek aplikacije APP

Podpira samodejno povezavo s strežnikom, registracijo in posodabljanjem informacij o stanju.

Podpora stanja sledilne naprave in pravočasen daljinski nadzor prek aplikacije

Odštevanje nastavitev podpore, enotne in ponovitve časovnih opravil

Podpira prikazovanje temperature in vlage v realnem času

Podpira 3 senzorje temperature in vlažnosti (AM2301, DS18B20, DHT11)

Podprite prednastavljeno temperaturo in vlažnost za vklop / izklop

Upravljanje podpornih skupin, scena, pametni prizor

Opomba: Prilagodili smo vmesnik za Sonoff TH10 / TH16, da se enostavno poveže s senzorjem, samo priključite in predvajajte.Upoštevajte, da je treba senzor vstaviti pred vklopom, senzorja ne vključite in ne izklopite. senzor lahko deluje v vodi.

 

Karakteristike WiFi 802,11 b / g / n

Vgrajena Tensilica L106 ultra nizka poraba energije 32-bitni mikro-MCU, prevladujoča frekvenca 80 MHz in 160 MHz, podpira RTOS

Vgrajen niz protokolov TCP / IP

Vgrajeno TR stikalo, balun, LNA, ojačevalnik moči in ujemajoče se omrežje

Vgrajen PLL, napetostni regulator in komponente za upravljanje napajanja, način 802.11b + izhodna moč 20 dBm

Agregacija A-MPDU in A-MSDU in zaščitni interval 0,4 μs

WiFi @ 2,4 GHz, podpira varni način WPA / WPA2

Podpora za nadgradnjo OTA v oblaku

Podpira način STA / AP / STA + AP

Poraba energije v stanju pripravljenosti je manjša od 1,0 mW (DTIM3)

Območje delovne temperature: -40 ℃ - 125 ℃

Default
Allow Gift Message Female
Meta Title WiFi SonOff termostat stikalo TH16
Product Name WiFi SonOff termostat TH16 + Senzor
Quantity Male
Enable Product Male
Tax Class Manufacturer
URL Key wifi-sonoff-termostat-stikalo-th16
Ponudba storitev

V naši dejavnosti se ne ukvarjamo le z marketingom maloprodaje, veleprodaje oz. dobave posebne opreme po naročilu, ampak vam nudimo tudi tehnično svetovanje, pomoč pri izbiri artikla in izvedbo montaže ter namestitev vse opreme z konfiguracijo, ki jo lahko kupite v spletni trgovini. Tako vam z praktičnimi izkušnjami pomagamo glede izbire opreme, vam pomagamo pri izdelavi projekta ter nudimo celotno realizacijo izvedbe montaže, inštalacij in konfiguracije celotnih sistemov. Storitve delimo na različne načine...

Izvedi več