UNV Videonadzorni Sistemi

heading_title

Novi kvalitetni videonadzorni sistemi nižjega cenovnega razreda UNV z popolno Hikvision kompatibilnostjo. V naši ponudbi z redno tedensko dobavo lahko odslej najdete nabor nvr snemalnikov, montažne opreme, ipkamer dome in bullet.

Možna dobava celovitega sistema kamer UNV. V ponudbo smo vključili IP kamere, IP-snemalne naprave in dodatno montažno in zaščitno opremo . Unv je ena od današnjih največjih varnostnih podjetij na Kitajskem. Sony senzorji zagotavljajo kakovost in uporabo najnovejših tehnologij. Večina kamer v naši ponudbi je iz serije "PRIME", ki ponuja široko paleto pametnih funkcij in nekaj dodatnega v primerjavi s konkurenco priznanih proizvajalcev.

  • 2/4/5 / 8Mpx ločljivost
  • 24 in 36 mesecev garancije
  • Client SW in Mobile App
  • Podpora H.264 in H.265
  • Združljiv Hikvision NVR
  • Testiranje vzorcev EU

Več podrobnosti o izdelkih najdete:

UNV IP digitalni videonadzorni sistemi

Ponudba storitev

V naši dejavnosti se ne ukvarjamo le z marketingom maloprodaje, veleprodaje oz. dobave posebne opreme po naročilu, ampak vam nudimo tudi tehnično svetovanje, pomoč pri izbiri artikla in izvedbo montaže ter namestitev vse opreme z konfiguracijo, ki jo lahko kupite v spletni trgovini. Tako vam z praktičnimi izkušnjami pomagamo glede izbire opreme, vam pomagamo pri izdelavi projekta ter nudimo celotno realizacijo izvedbe montaže, inštalacij in konfiguracije celotnih sistemov. Storitve delimo na različne načine...

Izvedi več