Ubnt in Mikrotik jamstvo +12.mes

heading_title

Delate na projektih z omrežno opremo Miktorik in Ubnt? Pri nas vam z ugodnimi cenami in hitro dobavo nudimo do +12.mes garancije.


Priljubljena omrežna oprema latvijskega in ameriškega proizvajalca Mikrotik in Ubiquiti, ki slavi po kvalitetnem delovanju na visokem nivoju za ugodno ceno, ima tudi slabo plat, saj proizvajalca za svoje izdelke nudita kupcem in distributerjem le 12.mes tovarniške garancije!


Zaradi poplave nizko cenovnih identov, ki veliko krat že celo slabo vplivajo na stara dobro uveljavljena imena, katerih uporaba se je zraven domače in pisarniške precej vsidrala tudi v resnejše in zahtevnejših omrežne sisteme, bi vsakdo želel kaj več, saj se je v zadnjem času odstotek reklamacij in servisa opreme precej dvignil.


Kot dobavitelj in distributer našim kupcem z ugodnimi cenami in hitro dobavo, nudimo ugodnost brezplačnega podaljšanja jamstva omenjenih proizvajalcev za večje nakupe, projekte oz. pogodbeno partnerstvo. Tako boste pri nas ob nakupu neto vrednosti nad 1.500,00 EUR (do +6.mes) ter nad 3.000,00 EUR (do +12.mes) prejeli brezplačno podaljšano jamstvo za vse izdelke nakupa.


V kolikor tovrstvo poslovanje odobravate z odprtimi rokami, se priporočamo za sodelovanje, da postanemo vaš glavni dobavitelj opreme Mikrotik in Ubnt.


Ponudba storitev

V naši dejavnosti se ne ukvarjamo le z marketingom maloprodaje, veleprodaje oz. dobave posebne opreme po naročilu, ampak vam nudimo tudi tehnično svetovanje, pomoč pri izbiri artikla in izvedbo montaže ter namestitev vse opreme z konfiguracijo, ki jo lahko kupite v spletni trgovini. Tako vam z praktičnimi izkušnjami pomagamo glede izbire opreme, vam pomagamo pri izdelavi projekta ter nudimo celotno realizacijo izvedbe montaže, inštalacij in konfiguracije celotnih sistemov. Storitve delimo na različne načine...

Izvedi več