Adapt USB 2.0 preko RJ45 Cat5E/6

14.64€

Brez DDV: 12.00€

  • Šifra: 3757

Adapterski komplet USB 2.0 preko omrežja z vtičniki Tx/Rx do 30m USB povezava preko FTP Cat5E/ 6E Ethernet pretvornika za USBPodaljšek USB vam omogoča, da svojo USB napravo povežete z računalnikom na razdalji do 30m s pomočjo patch kabla Cu Cat5 / Cat5e / Cat6 (LAN kabel ni priložen).

Ta adapter vam omogoča, da imate svoje USB kamere, tiskalnike, spletne kamere, razširitve tipkovnice / miške ali katero koli drugo napravo USB točno tam, kjer želite, ne da bi se morali premikati po računalniku.

Značilnosti:
Brez napajanja, zunanji vir napajanja ni potreben.
Podaljša USB naprave do 150ft / 50m.
Za boljše delovanje prosimo, uporabite standardni patch kabel Cat5 / Cat5E / Cat6 (ni priložen).
Idealno za široko paleto USB naprav, od tiskalnikov, spletnih kamer in trdih diskov, do mobilnih telefonov, iPodov, digitalnih kamer in krmilnikov za igre.
Podpora za Windows XP, Windows Vista, Windows 7.
Osnovni konektorji: USB tipa A moški, ženski
daljinski konektorji RJ45 : USB tip AF ženski, ženski

Default
Allow Gift Message Female
Meta Title Adapt USB 2.0 preko RJ45 Cat5E/6
Product Name Adapt USB 2.0 preko RJ45 Cat5E/6
Quantity Male
Enable Product Male
Tax Class Manufacturer
URL Key adapt-usb-2-0-preko-rj45-cat5e-6
Ponudba storitev

V naši dejavnosti se ne ukvarjamo le z marketingom maloprodaje, veleprodaje oz. dobave posebne opreme po naročilu, ampak vam nudimo tudi tehnično svetovanje, pomoč pri izbiri artikla in izvedbo montaže ter namestitev vse opreme z konfiguracijo, ki jo lahko kupite v spletni trgovini. Tako vam z praktičnimi izkušnjami pomagamo glede izbire opreme, vam pomagamo pri izdelavi projekta ter nudimo celotno realizacijo izvedbe montaže, inštalacij in konfiguracije celotnih sistemov. Storitve delimo na različne načine...

Izvedi več