Balun TV prenos preko IP 100M

36.60€

Brez DDV: 30.00€

  • Proizvajalec: Signal
  • Šifra: 3351

Singal balun TV pretvornika omogočata prenos DVB-T signala preko omrežne inštalacije lan UTP/FTP do 100mPretvorniški par signalov TV-LAN Baluns se uporablja za prenos analognih / digitalnih RF signalov prek UTP kabla. Prenos lahko poteka vzporedno z "normalno" uporabo kabla za prenos podatkov (LAN, internet). Balunovi so idealni v primerih, ko ni možnosti uporabe koaksialnih kablov in obstaja strukturirano kabliranje, ki omogoča hkrati zagotavljanje obeh storitev.
Signalne TV-LAN balun se uporabljajo v domačem omrežju / televizijskih sistemih in v večjih večstanovanjskih ali poslovnih stavbah z več desetimi prodajnimi mesti. Omogočajo kombiniranje signalov DVB-T v obstoječe omrežje Ethernet (vzporedno z uporabo rezervnih parov kablov UTP / FTP). Z uporabo zadostnih vhodnih nivojev RF signalov in / ali vmesnih RF ojačevalnikov se RF signali lahko razdelijo na vsakem nadstropju in se porazdelijo vzporedno z ethernetom (ta se razdeli na izhod iz talnega stikala). 
Dva balun v kompletu sta enaki - to je nepomembno, katera izmed njih bo uporabljena kot oddajnik / sprejemnik.


Par balunov zagotavlja ujemanje impedance na obeh straneh daljnovoda. Ethernetna pot uporablja dva žična para, zato je največja hitrost prenosa podatkov 100 Mbps (Fast Ethernet), med dolžino do 100 m med aktivnimi vozlišči omrežja. Najvišji obseg prenosa RF je odvisen od ravni signala in frekvence na vhodu balun (oddajnik). Pred zamenjavo prenosnega medija je mogoče uporabiti RF ojačevalnik, kar bistveno poveča največjo razdaljo oddajanja. Vrednosti dušenja mačke. 5e UTP-kabel na izbranih frekvencah je prikazan v spodnji tabeli.


Izmerjene stopnje dušenja UTP mačke. 5e kabel pri izbranih frekvencah
Frekvenca [MHz] Atenuacija [dB / m]
230 0,38
474 0,52
546 0,58
626 0,64
706 0,80
786 0,87

Specifikacije
Ime Signalna TV-LAN
Koda R94200
Število predmetov 2
RF (TV) vnos F priključek
LAN priključek RJ45
LAN + TV priključek RJ45
Izguba vstavitve [dB] 1.2
Ethernet [žice] 1, 2, 3, 6
RF (TV) [žice] 7,8
PoE [žice] 4,5
Kabelska kategorija min. 5e
Dimenzije (brez F-ja) [mm] 75x57x28
Teža [kg] 0,2
Default
Allow Gift Message Female
Meta Title Balun TV prenos preko IP 100M
Product Name Balun TV prenos preko IP 100M
Quantity Male
Enable Product Male
Tax Class Manufacturer
URL Key balun-tv-prenos-preko-ip-100m
Ponudba storitev

V naši dejavnosti se ne ukvarjamo le z marketingom maloprodaje, veleprodaje oz. dobave posebne opreme po naročilu, ampak vam nudimo tudi tehnično svetovanje, pomoč pri izbiri artikla in izvedbo montaže ter namestitev vse opreme z konfiguracijo, ki jo lahko kupite v spletni trgovini. Tako vam z praktičnimi izkušnjami pomagamo glede izbire opreme, vam pomagamo pri izdelavi projekta ter nudimo celotno realizacijo izvedbe montaže, inštalacij in konfiguracije celotnih sistemov. Storitve delimo na različne načine...

Izvedi več