Dobava in Dostava

Načini dostave

  • dostava preko pošte Slovenije oz. kurirskih služb
  • oseben prevzem v skladišču podjetja
  • prodajalec material dostavi sam po dogovoru

Dostava dostavnih služb

Blago kupljeno v naši spletni trgovini bomo dostavili kupcu kjerkoli v Sloveniji po enotni ceni ne glede na oddaljenost, preko našega pogodbenega dostavljalca. Stroške pošiljanja plača prejemnik pošiljke že vključene v fakturi, katera se obračuna po teži naročila. Strošek, ki ga zaračunamo na fakturi vključuje strošek pakiranja, strošek pošiljanja v primeru občutljivega blaga, strošek pazljivega ravnanja in zavarovanje poslovnega paketa ob morebitnih poškodbah ali izgubi paketa. Osnovna dostava ne vključuje morebitnih dodatnih storitev provizije odkupninske položnice, točne časovne dostave ter zahtevanih morebitnih klicev in kratkih sporočil pred dostavo. Vse dodatne želje, kot so strošek odkupninskega virmana, časovna dostava, predhodne najave in ostale dodatne storitve, niso vključene v ceno osnovne dostave in so dodatno plačljive. Strošek odkupninske položnice nastane ob izbiri odkupninske pošiljke, katere se lahko kupec izzogne z izbiro nakupa po ponudbi in avansnem plačilu opreme. Z izbiro osebnega prevzema v naši skladiščni enoti se kupec lahko izzogne vsem dodatnim dostavnim stroškom.

Poseben program paketov, ki ne sodijo v tipsko dostavo so težje kompleksnejše pošiljke in pošiljke večjih dimenzij kot so samostoječi komunikacijski kabineti, večji solarni moduli in pretvorniki, foršpan predvlečne vrvi, baterije večjih kapacitet itd., kjer je zaradi oblike, velikosti in teže potrebno paletno pakiranje. V izogib večjih stroškov in poškodb opreme se priporoča oseben dvih opreme v naši skladiščni enoti ali v kolikor je to mogoče dogovor naše osebne dostave, kjer se za stroške dostave s kupcem individualno dogovorimo. Generirane cene dostav, ki so vezane le na težo opreme v zgoraj navedenih primerih ne veljajo.

Partnerski pogodbeni dostavljalec naših pošiljk je trenutno Pošta Slovenije. Cena dostave se obračunava po pogodbenih cenah partnerskega dostavljalca in subvenciji spletne trgovine. Kupec ima možnost ob boljših pogodbenih pogojih s pošto izrazit željo po PPN dostavi oz. si lahko organizira prevzem pošiljke preko katere druge ugodnejše kurirske službe.

Dostava znotraj Slovenije, preko pošta Slovenije

Masa Cena z DDV
do 300g 3,05 EUR
do 5kg 4,09 EUR
do 10kg 5,07 EUR
do 20kg 6.41 EUR
do 30kg 8,54 EUR
do 50kg 11,29 EUR


Dostava Mednarodnih pošiljk za Hrvaško pošta Slovenije


Masa Cena z DDV
do 0.5kg 6,41 EUR
do 5kg 7,51 EUR
do 10kg 9,15 EUR
do 20kg 10,68 EUR
do 30kg 12,20 EUR
do 50kg 21,96 EUR


V mednarodnem prometu Evropske unije zaenkrat še ne poslujemo z pošiljanjem odkupninskih pošiljk. Poslovanje pošiljanja čez mejnih pošiljk poteka le ob plačilo 100% avansa ponudbe ali fakture, katero vam bomo izdelali in posredovali po elektronski pošti.


Dostava paletnih pošiljk znotraj Slovenije, špedicijska dostava

Masa Cena z DDV
do 125kg 39,50 EUR
do 250kg 50,00 EUR

Za osebni prevzem nas lahko kupec po predhodnem dogovoru obišče in prevzame opremo v centralnem skladišču in naših poslovnih prostorih "Spletne trgovine VLAN-SAT, Novake 17, 2319 Poljčane". Tukaj se kupec izogne plačilu dostavnih stroškov in na samem kraju lahko tudi vidi dejanski artikel pred nakupom.

Lastna dostava prodajalca

Za takšen način dobave oprema se prodajalec in kupec dogovorita v večini primerov takrat, ko kupcu z materialom ponudimo še storitve oz. pri večjih in težjih pošiljkah. V tem slučaju prodajalec obračuna dostavo v odvisnosti od nastalih stroškov prevoza.

Dobavljivost

Žal še kupcem naš spletni portal ne omogoča dejanskega "online" skladiščnega vpogleda natančne dobavljivosti opreme. Tako je na mestu priporočilo strankam za urgentna dobavo opreme, da se pred naročilom informirajo o dobavljivosti izdelka preko naših kontaktov.  Načeloma imajo artikli iz skladiščne zaloge običajno dobavni rok 1-3 delavnih dni, oprema iz zalog, ki jo je potrebno za kupca pripraviti, izdelati ali sestaviti ima 2-5 delavnih dni, dobava artiklov, ki niso v našem centralne skladišču in se dobavljajo iz uvoza po naročilu je dobava 5-21. delavnih dni od potrjene ponudbe. V primeru, da artikla nimamo iz zaloge oz. ga ne moremo dobaviti v predvidenem sprejemljivem roku, vas bomo o tem obvestili preko elektronske pošte. Vsem kupcem, ki ob naročilu izberejo plačilo pošiljke preko takojšnjega spletnega plačila ali plačila po predračunu svetujemo, da se pred nakupom seznanijo z dobavljivosto opreme oz. počakajo na prevzem naročila in odziv naših zaposlenih.

© Vse pravice pridržane - Spletna trgovina in storitve Wlan-Sat