Zalogovno UPS napajanje ZBF 12V-4A 7-9AH

57.95€

Brez DDV: 47.50€

  • Proizvajalec: MPL
  • Šifra: 3117

MPL Zalogovna UPS oskrba buferskega napajalnika ZBF je zasnovana za zagotavljanje neprekinjene oskrbe napajanja alarmnih varnostnih sistemov, kot so alarmne centrale, senzorji, klučavnice, kamere, domofoni in podobno. Notranja IP20 omarica ima LED signalizacijo AC in DC ter ne vsebuje baterij.Zalogovni MPL notranji IP20 sistemi ZBF so namenjeni za neprekinjeno napajanje DC naprav 12V, 24V ali 48V. V kolikor se sistem uporablja kot primarni vir neprekinjenega napajanja naprav, nazivni tokovi porabe ne smejo presegati 74% maksimalnega napajalnega toka sistema, saj je preostanek potreben za vzdrževanje baterijskega dela.

Med delovanjem ZBF se izhodna napetost pretvori v SMPS iz sinusnega AC v enosmerno DC energetsko omrežja,pri čemer se del energije uporablja za polnjenje baterijsko vzdrževanje v napolnjenem stanju. V primeru izpada električnega omrežja se sistem avtomatsko preklopi na zaloga akumuliranega sistema. Naprave sistem ščiti pred preobremenitvami, kratkimi stiki, prenapetostmi sam baterijski del pa je zaščiten pred globalno izpraznitvijo.

Zalogovna Power UPS omarica ZBF v ceno ne vključuje baterijskih vložkov, dobava je mogoča ločeno v priporočenih vrednostih.

Default
Allow Gift Message Female
Product Name Zalogovno UPS napajanje ZBF 12V-4A 7-9AH
Quantity Male
Enable Product Male
Tax Class Manufacturer
URL Key zalogovno-ups-napajanje-zbf-12v-4a-7-9ah
Ponudba storitev

V naši dejavnosti se ne ukvarjamo le z marketingom maloprodaje, veleprodaje oz. dobave posebne opreme po naročilu, ampak vam nudimo tudi tehnično svetovanje, pomoč pri izbiri artikla in izvedbo montaže ter namestitev vse opreme z konfiguracijo, ki jo lahko kupite v spletni trgovini. Tako vam z praktičnimi izkušnjami pomagamo glede izbire opreme, vam pomagamo pri izdelavi projekta ter nudimo celotno realizacijo izvedbe montaže, inštalacij in konfiguracije celotnih sistemov. Storitve delimo na različne načine...

Izvedi več