Fanvil IP Telefon X1

44.23€

Brez DDV: 36.25€

  • Šifra: 3591

Fanvil X1 / X1P je začetni, cenovno učinkovit profesionalni namizni IP telefon. Skupaj z osnovnimi funkcijami, vključno z dvema linijama, konferenčno funkcijo s tremi stranmi, enostavnim za branje zaslonom z osvetlitvijo, ta spretno izpolnjuje zahteve cenovne dostopnosti in zanesljivosti katerega koli proračuna.

X1 brez podpore POE, napajalnik DC 5V vključen v škatlo.Fanvil X1 / X1P je začetni, cenovno učinkovit profesionalni namizni IP telefon. Skupaj z osnovnimi funkcijami, vključno z dvema linijama, konferenčno funkcijo s tremi stranmi, enostavnim za branje zaslonom z osvetlitvijo, ta spretno izpolnjuje zahteve cenovne dostopnosti in zanesljivosti katerega koli proračuna.

X1 brez podpore POE, napajalnik DC vključen v škatlo.

Default
Allow Gift Message Female
Meta Title Fanvil IP Telefon X1
Product Name Fanvil IP Telefon X1
Quantity Male
Enable Product Male
Tax Class Manufacturer
URL Key fanvil-ip-telefon-x1
Ponudba storitev

V naši dejavnosti se ne ukvarjamo le z marketingom maloprodaje, veleprodaje oz. dobave posebne opreme po naročilu, ampak vam nudimo tudi tehnično svetovanje, pomoč pri izbiri artikla in izvedbo montaže ter namestitev vse opreme z konfiguracijo, ki jo lahko kupite v spletni trgovini. Tako vam z praktičnimi izkušnjami pomagamo glede izbire opreme, vam pomagamo pri izdelavi projekta ter nudimo celotno realizacijo izvedbe montaže, inštalacij in konfiguracije celotnih sistemov. Storitve delimo na različne načine...

Izvedi več