Dobava in Dostava


Načini dostave

  • dostava preko pošte Slovenije oz. kurirskih služb
  • oseben prevzem v skladišču podjetja
  • prodajalec material dostavi sam po dogovoru


Dostava dostavnih služb

Blago kupljeno v naši spletni trgovini bomo dostavili kupcu kjerkoli v Sloveniji po enotni ceni ne glede na oddaljenost, preko našega pogodbenega dostavljalca. Stroške pošiljanja plača prejemnik pošiljke že vključene v fakturi, katera se obračuna po teži naročila. Strošek, ki ga zaračunamo na fakturi vključuje strošek pakiranja, strošek pošiljanja v primeru občutljivega blaga, strošek pazljivega ravnanja in zavarovanje poslovnega paketa ob morebitnih poškodbah ali izgubi paketa. Osnovna dostava ne vključuje morebitnih dodatnih storitev provizije odkupninske položnice, točne časovne dostave ter zahtevanih morebitnih klicev in kratkih sporočil pred dostavo. Vse dodatne želje, kot so strošek odkupninskega virmana, časovna dostava, predhodne najave in ostale dodatne storitve, niso vključene v ceno osnovne dostave in so dodatno plačljive. Strošek odkupninske položnice nastane ob izbiri odkupninske pošiljke, katere se lahko kupec izzogne z izbiro nakupa po ponudbi in avansnem plačilu opreme. Z izbiro osebnega prevzema v naši skladiščni enoti se kupec lahko izzogne vsem dodatnim dostavnim stroškom.

Poseben program paketov, ki ne sodijo v tipsko dostavo obračuna poštnine so težje kompleksnejše pošiljke in pošiljke večjih dimenzij, za katere je potrebno dati individualno povpraševanje dostavljalcu. Sem sodijo samostoječi komunikacijski kabineti KO, večji solarni moduli, antene, solarni pretvorniki, veliki foršpani predvlečne vrvi, baterije večjih kapacitet itd. Saj so zaradi oblike, velikosti in teže potrebno paletno pakiranje. V izogib večjih stroškov in poškodb opreme se priporoča oseben dvih opreme v naši skladiščni enoti ali v kolikor je to mogoče dogovor naše osebne dostave, kjer se za stroške dostave s kupcem individualno dogovorimo. Generirane cene dostav, ki so vezane le na težo opreme v zgoraj navedenih primerih v teh primerih ne veljajo, saj so izračuni vezani na osnovno paleto velikosti ca 120x80 cm.

Partnerski pogodbeni dostavljalec naših pošiljk je trenutno Pošta Slovenije. Cena dostave se obračunava po pogodbenih cenah partnerskega dostavljalca in subvenciji spletne trgovine. Kupec ima možnost ob boljših pogodbenih pogojih kot je naša s pošto, izrazit željo po PPN dostavi oz. si lahko organizira prevzem pošiljke preko katere druge ugodnejše kurirske službe.
Dostava znotraj Slovenije, preko pošte Slovenije


Masa Cena z DDV
do 200g 3,66 EUR
do 5kg 4,27 EUR
do 10kg 5,80 EUR
do 20kg 7.32 EUR
do 30kg 9.76 EUR
do 50kg 12.81 EURDostava Mednarodnih pošiljk za Hrvaško, pošta Slovenije


Masa Cena z DDV
do 0.5kg 6,71 EUR
do 5kg 7,93 EUR
do 10kg 9,76 EUR
do 20kg 12,20 EUR
do 30kg 15,25 EUR
do 50kg 26,84 EURV mednarodnem prometu Evropske unije zaenkrat še ne poslujemo z pošiljanjem odkupninskih pošiljk. Poslovanje pošiljanja čez mejnih pošiljk poteka le ob plačilo 100% avansa ponudbe ali fakture, katero vam bomo izdelali in posredovali po elektronski pošti.


Dostava paletnih pošiljk znotraj Slovenije, špedicijska dostava


Osnovna pavšalna cena paletne dostave za opremo, ki jo je moč naložiti na paleto velikosti 120x80 cm. V kolikor so dimenzije opreme večje od standardnih mer palete in najdaljša stranica artikla presega 160cm, je potrebno za tovrstno dostavo uporabiti paleto večjih dimenzij.

Masa Cena z DDV
do 125kg 61,00 EUR
do 250kg 75,00 EUR


Za osebni prevzem nas lahko kupec po predhodnem dogovoru obišče in prevzame opremo v centralnem skladišču in naših poslovnih prostorih "Spletne trgovine in storitev Wlan-Sat, PE Novake 17, 2319 Poljčane". Tukaj se kupec izogne plačilu dostavnih stroškov in na samem kraju lahko tudi vidi dejanski artikel pred nakupom.


Lastna dostava prodajalca

Za takšen način dobave oprema se prodajalec in kupec dogovorita v večini primerov takrat, ko kupcu z materialom ponudimo še storitve oz. pri večjih in težjih pošiljkah. V tem slučaju prodajalec obračuna dostavo v odvisnosti od nastalih stroškov prevoza.


Dobavljivost

Žal še kupcem naš spletni portal ne omogoča dejanskega "online" skladiščnega vpogleda natančne dobavljivosti opreme. Tako je na mestu priporočilo strankam za urgentna dobavo opreme, da se pred naročilom informirajo o dobavljivosti izdelka preko naših kontaktov.  Načeloma imajo artikli iz skladiščne zaloge običajno dobavni rok 1-3 delavnih dni, oprema iz zalog, ki jo je potrebno za kupca pripraviti, izdelati ali sestaviti ima 2-5 delavnih dni, dobava artiklov, ki niso v našem centralne skladišču in se dobavljajo iz uvoza po naročilu je dobava 5-21. delavnih dni od potrjene ponudbe. V primeru, da artikla nimamo iz zaloge oz. ga ne moremo dobaviti v predvidenem sprejemljivem roku, vas bomo o tem obvestili preko elektronske pošte. Vsem kupcem, ki ob naročilu izberejo plačilo pošiljke preko takojšnjega spletnega plačila ali plačila po predračunu svetujemo, da se pred nakupom seznanijo z dobavljivosto opreme oz. počakajo na prevzem naročila in odziv naših zaposlenih.

Ponudba storitev

V naši dejavnosti se ne ukvarjamo le z marketingom maloprodaje, veleprodaje oz. dobave posebne opreme po naročilu, ampak vam nudimo tudi tehnično svetovanje, pomoč pri izbiri artikla in izvedbo montaže ter namestitev vse opreme z konfiguracijo, ki jo lahko kupite v spletni trgovini. Tako vam z praktičnimi izkušnjami pomagamo glede izbire opreme, vam pomagamo pri izdelavi projekta ter nudimo celotno realizacijo izvedbe montaže, inštalacij in konfiguracije celotnih sistemov. Storitve delimo na različne načine...

Izvedi več