Nosilci Naprav

Manufacturer

Mikrotik nadomestni nosilec SXT

1.83€ Brez DDV: 1.50€

Nadomestni nosilec Mikrotik RB SXT za drog, UV odporen material, univerzal SXT Model BRACK RB_SXT Material ABS UV odporen Nadomestni nosilec za RB SXT Teža 0.2 kg..

Manufacturer

Easy Bracket BaseBox 912

3.36€ Brez DDV: 2.75€

Easy Bracket 912 nastavek za vpetje Mikrotik BaseBox postaje za montažo na sektor antene ali na steno, UV odporen material Model EB_912 for BOX Material UV odporen Prilagodljiva..

Manufacturer

Ubiquiti montažni nosilec NS

6.10€ Brez DDV: 5.00€

Ubiquiti antenski kovinski nastavek NanoStation NS in WA5210G za montažo na drog in usmerjanje postaje po želji, odporen kvaliteten material in možnosti nagibov Model UB_NS in WA5..

Mikrotik

Mikrotik SXTsq nosilec QMount

6.41€ Brez DDV: 5.25€

Fizične lastnosti Globina [mm]:  60 Širina [mm]:  56 Višina [mm]:  35..

Manufacturer

Easy Bracket S StationBox / BaseBox

6.71€ Brez DDV: 5.50€

Easy Bracket S nastavek za vpetje Ubnt Rocket ali Mikrotik StationBox oz. Basebox RB912 ohišij za montažo na drog ali na steno, UV odporen material Model EB_S for BOX Material UV..

Manufacturer

Ubiquiti montažni nosilec NS M

6.71€ Brez DDV: 5.50€

Ubiquiti antenski kovinski nastavek NanoStation NS MIMO in WA5210G za montažo na drog in usmerjanje postaje po želji, odporen kvaliteten material in možnosti nagibov Model UB_NSM ..

MT DRP-LTM DINrail PRO LtAP

9.76€ 10.37€ Brez DDV: 8.00€

-6%

DINrail PRO je pritrdilni nosilec za izdelke serije LtAP mini, oblikovan tako, da ustreza standardnim DIN-tirnicam 35 mm × 7,5 mm. Ta nosilec bo omogočil namestitev LtAP mini poleg..

RF Element

NanoBracket nosilec SXT Light

9.76€ Brez DDV: 8.00€

NanoBracket antenski nastavek Mikrotik RB SXT naprave za montažo na drog in usmerjanje postaje po želji, UV odporen material in možnosti nagibov do 90° Model NB_RB_NOSILEC Materi..

Manufacturer

Ubnt Arm nosilec NanoStation

9.76€ Brez DDV: 8.00€

Ubnt zidni antenski arm nosilec NanoStation NS-NSM, Loco NS-NSM in WA5210G za zidno montažo, kovinski vroče barvan z možnostjo nagibanja Model UBNT ARM_NOSILEC Material kovisnki ..

Manufacturer

Univarzal NanoBracket nosilec ANT

9.76€ Brez DDV: 8.00€

NanoBracket antenski nastavek NanoStation NS-NSM, Loco NS-NSM in WA5210G za montažo na drog in usmerjanje postaje po želji, UV odporen material in možnosti nagibov do 90° Model NB..

Mikrotik

MT QuickMount PRO nosilec mANT - SXT

11.59€ Brez DDV: 9.50€

MT QuickMount PRO nosilec SXT..

Mikrotik

QuickMount Pro nosilec LHG

11.59€ Brez DDV: 9.50€

Montažni Quick Mount PRO nosilec Mikrotik SXT, BaseBox, OmniTik za usmeritev naprave, UV odporen material, univerzal za montažo v steno ali drog Model QMOUNT LHG Material ABS UV ..

Mikrotik

MikroTik Fe Enostavni LHGmount

12.81€ Brez DDV: 10.50€

LHGmount je mikrotikov enostavni kovinski nosilec, enostavno nastavljivo držalo za vse enote serije LHG, vključno z večjimi modeli LHG XL. Enota je nameščena s 4 vijaki, ki so vklj..

Prikazujem 1 do 13 od 13 (1 strani)
Ponudba storitev

V naši dejavnosti se ne ukvarjamo le z marketingom maloprodaje, veleprodaje oz. dobave posebne opreme po naročilu, ampak vam nudimo tudi tehnično svetovanje, pomoč pri izbiri artikla in izvedbo montaže ter namestitev vse opreme z konfiguracijo, ki jo lahko kupite v spletni trgovini. Tako vam z praktičnimi izkušnjami pomagamo glede izbire opreme, vam pomagamo pri izdelavi projekta ter nudimo celotno realizacijo izvedbe montaže, inštalacij in konfiguracije celotnih sistemov. Storitve delimo na različne načine...

Izvedi več