Ponudba storitev

Pri nas se ne ukvarjamo le z marketingom, maloprodajo, veleprodajo oz. dobavo posebne opreme po naročilu, ampak vam nudimo tudi izvedbe storitev vseh sistemov.  Ugodne celovite IT rešitve kot so tehnično svetovanje, pomoč pri izbiri opreme ali celovite rešitve, izvedbo montaž, celovite postavitve ali izvedbe ožičenj, strokovno namestitev vse opreme z konfiguracijo, ki jo lahko kupite v spletni trgovini ter servis in vzdrževanje opreme ali omrežnih sistemov, tako za domačo uporabo kot podjetniške investicije. Z praktičnimi izkušnjami vam pomagamo glede izbire opreme, vam pomagamo pri izdelavi projekta ter nudimo celotno realizacijo izvedbe montaže, inštalacij in konfiguracije celotnih sistemov z možnostjo nadaljnega posodabljanja in vzdrževanja.
Storitve delimo na različne načine:

 • Uvoz, distribucija in prodaja elektronike
 • Servis računalniške ter omrežne opreme
 • Montaža in postavitev antenskih sistemov
 • Svetovanje in izgradnja solarnih sistemov
 • Baterijsko skladiščenje energije in pretvorba
 • Nakup opreme z pred-konfiguracijo naprav
 • Snovanje projektov z ogledom na terenu
 • Strežniški sistemi in daljinsko upravljanje
 • Izvedba večjih brezžičnih smart sistemov
 • Postavitev celovitih omrežnih IT sistemov
 • Ojačanje mobilnih distribucijskih omrežij
 • Alarmni in video nadzorni omrežni sistemi
 • Upravljanje in kontrola sistemov na daljavo
 • Montaža TK omar in mrežnih inštalacij
 • Izgradnja in zaključevanje lokalne optike
 • Dobava prodaja servis pred vlečnih sistemov
 • Izvedba kanalizacij ter ostala zemeljska dela
 • Zemeljska strojna gradbena dela priključkov
 • Servis, nadzor in vzdrževanje IT Sistemov
 • Montažna zaključna dela v gradbeništvu


Določen del ponudbe storitev je že možno opaziti iz spletne trgovine, kjer vam nudimo posodobitev nekatere prodajne opreme in "online" naročilo izdelave RF antenskih kabelskih podalškov. Sami si po lastni izbiri izberete RF koaksialni kabel z željeno dolžino ter željene RF koaksialne konektorje za ta kabel. Izbrano opremo z vključeno montažo vam bomo pripravili v roku najkasneje 48 ur od potrdila naročila. V kolikor na zalogi ni vseh artiklov, vas bomo o tem obvestili.


Servis in prodaja računalniške ter omrežne opreme. Ponudbo prodajne opreme najdete v spletni trgovini oz. iz dodatnih katalogov, ki jih najdete na portalu. Vso dodatno računalniško ter avdio-video opremo vam tudi po želji dobavimo in nudimo po naročilo. Za prodajno opremo iz lastne dobava vam nudimo servisne storitve. Opravljamo tudi manjše servise računalniške opreme ter rešujemo software napake.

Izdelava predstavitvenih spletnih strani ter bitne in vektorske grafike. Nudimo vam izdelavo predstavitvenih manj zahtevnih spletnih aplikacij, kjer vam nudimo ugodni zakup spletnega prostora. Pri nas se boste izzognili dragih mesečnih položnic, saj vam bomo zaračunali le letni pavšal najetega prostora in podaljšanje spletne domene. Pravtako se ljubiteljsko ukvarjamo tudi z grafičnimi elementi. Pomagamo vam pri izdelavi grafičnih žigov, logotipov, letakov, vizitk in ostalih grafičnih reklamam.

Izdelava in montaža opreme po predhodnem naročilu, kjer vam nudimo posodobitev artiklov z novejšim programsko oz. namestitev ali montažo naročenih artiklov iz spletne trgovine. Kot je že predhodno omenjeno, vam že v naši spletni ponudbi nujamo software posodobitev nekatere priljubljene opreme, po žalji pa vam izdelamo tudi RF koaksialno antensko kablovje. To pa še ni vse, po naročilu vam izdelamo tudi ostalo kablovje za napajanje elektronike, osciloskope, povezovanje kamer, kablovje RS232, tv in avdio-video kablovje z kompresijskimi konektorji, optično kablovje itd. 

Izvedba celotnih pred-konfiguracij sistemov po predhodnem naročilu. Pri manj zahtevnih omrežjih, kjer se predhodno pozna trenutna konfiguracija sistema, vam nudimo celotno pred-konfiguracijo opreme. Pri izvedbi celotne predhodne konfiguracije kupcu pripravimo opremo do te točke, da laično izvede potrebno inštalacijo in montažo, opremo po načrtu priključi, katera je pripravljena za takojšnje delovanje v sistemu. V kolikor pride do kakršnih težav, vam nudimo online pomoč preko kontaktov ali nastavimo podrobne nastavitve na daljavo.

Izvedba konfiguracije, nadzora ter kontrole sistemov na daljavo. V kolikor je naša stranka povezana z omrežjem na svetovni splet imamo moč preko programskih vmesnikov izvesti konfiguracijo sistemov na daljavo. Tako lahko preko speta skonfiguriramo celotno oddaljeno lokalno omrežje oz. odpravimo določene napake ali nepravilnosti. Preko spleta, pa ni mogoča le konfiguracija sistemov, ampak tudi celoten nadzor in kontrola sistemov. Tako je mogoč nadzor določenega postavljenega lokalnega sistema od povsod, kjer je možnost dostopa do zunanjega spleta.

Idejno snovanje projektov z ogledom stanja na terenu, izbira opreme ter izdelava idejnih zasnov projekta. Z lastnimi izkušnjami iz postavitev in testov, vam pomagamo svetovati izbiro opreme iz praktičnih primerov. Pri svetovanju je možen predhodni ogled na samem kraju postavitve na terenu in izdelava idejne zasnove projekta z izbiro opreme ter okvirnimi pričakovanimi rezultati. Podamo vam priporočila, skice in izračune okvirnih dejanskih pričakovanih. rezultatov.

Izvedba postavitev sistemov za prireditve ali druge kratko trajne priložnosti oz. sama možnost najema opreme v kolikor je ta na voljo v tovrstne namene. Ob ogledu stanja na terenu in po željah stranke vam svetujemo izbiro opreme, nudimo rešitve in postavitev sistema ter pripravimo in dobavimo vso potrebno opremo za realizacijo nemotenega delovanja namenu postavitve.

Načrtovanje in realizacija izgradnje manjših optičnih lokalnih omrežij. Vezanje in delitev manjših optičnih omrežij, izvedba optičnih priključkov na omrežje ter zaključevanje optike s konektorji, paneli ali vtičnicami.

Realizacija izvedbe montaž, inštalacij in konfiguracij na terenu. Kot je že veliko krat omenjeno nudimo našim strankam namestitev in montažo povečini vse opreme, ki jo najdete na naših straneh spletne trgovine. Tako vam nudimo vse vrste izvedbi omrežnih kablskih inštalacij, antenskih sistemov, sistemov solarnega napajanja elektronike, montaže avdio-video naprav z nosilnimi sistemi ter konfiguracije vse hardware opreme. Celotne montažne sisteme na terenu izvajamo po vsej Sloveniji, tako fizičnim kot pravnim osebam.
Ukvarjamo se s servisiranje računalnikov, z vsemi vrstami antenskih, žičnih in brezžičnih sistemov, z izvedbo televizijskih in računalniških omrežji, s solarno elektorniko, s postavitvijo nizko napetostnih mini elektraren, z izvedbo wireless wlan sistemov od najmanjšega klient uporabnika, do velikih wifi e-točk na občinski ravni, z kontrolo in nadzorom sistema. Nudimo vam tudi celotne omrežne brezžične rešitve za lokalno uporabo kot tudi kvalitetna omrežja na višjem nivoju za podjetja.


Splošni cenik storitev urne postavke

Delovne usluge
Predpostavljena dela
Priporočene cene storitev
Definirana in projektna dela
Že definirana dela iz spletnih postavk, ocenjena dela po projektih, priprava ponudb, pavšalna, režijska, pripravljalna dela, najemi ter ostala nedefinirana dela, ki so del ponudb
xx EUR
Tehnična Osnovna dela
Vgradnja delov komponent PC KO ANT zemeljska, osnovna montaža dela el. in omrežnih inštalacij, manjša čiščenja opreme, vgradni sistemi, vpogledi, manj zahtevni programi omare, priklopi namestitev periferne opreme
30,00 EUR
Tehnična Zahtevnejša dela
Višinska montaža inžtalacija priklopnamestitve in popravilo Windows OSdiagnostika in pregled omrežne opremečiščenje virusov kopije klon diskov servispregled nadzornih sistemov nastavitev NASvzpostavitev interneta mreže e-poštehizvedba del za domače end Home uporabnike
40,00 EUR
Inženirska Strokovna dela
Osnovna namestitev lokalnih serverjevdiagnostika pregledi mrežnih IT nastavitevdelo na domenskih user administracijahvzdrževanja in pregled daljinskih dostopovnadzor ter konfiguracija IT omrežne opremenastavitev pregled krmilnih nadzorni sistemnastavitev NAS poslovne IT sis. dokumentac
55,00 EUR
Inženirska Specialna dela
Strežniška admin namestitve migracija, virtualke SQL domena DHCP print fileDNS ISA RRAS… vodenje, koordinacija, diagnostika in izgradnja optičnih omrežij, šolanja izpisi dokumentiranje, izvedba, pregled in delo z GateWay in napredne konfiguracije omrežne opreme po želji
75,00 EUR
Inženirska Ekspertna dela
Projektiranje in načrtovanje IT omrežij, analize potrebe svetovanja sistemov, izvedba varnosti in posodobitev serverjev, programiranje po naročilu stranke
95,00 EUR

Cene ne vsebujejo DDV in dodeljenih vzdrževalnih pogodbenih popustov.

Ponudba storitev

V naši dejavnosti se ne ukvarjamo le z marketingom maloprodaje, veleprodaje oz. dobave posebne opreme po naročilu, ampak vam nudimo tudi tehnično svetovanje, pomoč pri izbiri artikla in izvedbo montaže ter namestitev vse opreme z konfiguracijo, ki jo lahko kupite v spletni trgovini. Tako vam z praktičnimi izkušnjami pomagamo glede izbire opreme, vam pomagamo pri izdelavi projekta ter nudimo celotno realizacijo izvedbe montaže, inštalacij in konfiguracije celotnih sistemov. Storitve delimo na različne načine...

Izvedi več