Ubiquiti mFi

Manufacturer

Ubnt mFi senzor vrat

13.42€ Brez DDV: 11.00€

Ubiquiti omrežno senzor aktivacije za vrata sistem mFi, oprema za montažo na vrata, ko se vrata odprejo se zažene aktivacijaMFI managment sistem stroj-to-Machine proizvajalec iz Ub..

Manufacturer

Ubnt mFi termostatsko stikalo

30.50€ Brez DDV: 25.00€

Ubiquiti omrežno senzor aktivacija za temperaturo mFi, oprema za zidno montažo, aktivacija ob nastavljeni temperaturiTemperaturni senzor z montažo na steno je oblikovan z mport nap..

Manufacturer

Ubnt mFi senzor gibanja zid

36.60€ Brez DDV: 30.00€

Ubiquiti omrežno senzor aktivacija za gibanje mFi, oprema za zidno montažo, aktivacija ob gibanjuMFI managment sistem stroj-to-Machine proizvajalec iz Ubiquiti Networks, Inc busine..

Manufacturer

Ubnt mFi mPower WiFi vtičnica

48.80€ Brez DDV: 40.00€

Ubiquiti omrežni WiFi vmesnik za kontrolo mFi, vtičnica 230V standard EUMFI managment sistem stroj-to-Machine proizvajalec iz Ubiquiti Networks, Inc business jet naprave MFI, je mo..

Manufacturer

Ubnt mFi senzor gibanja strop

52.46€ Brez DDV: 43.00€

Ubiquiti omrežno senzor aktivacija za gibanje mFi, oprema za stropno montažo, aktivacija ob gibanjuMFI managment sistem stroj-to-Machine proizvajalec iz Ubiquiti Networks, Inc busi..

Manufacturer

Ubnt mFi mPower vtičnice 3x

74.42€ Brez DDV: 61.00€

Ubiquiti omrežni elek. podaljšek delilnik 3x vmesnik za kontrolo mFi, vtičnica 230V standard EUControl do 3 naprav in merjenje porabe od kjerkoli na internetu s pomočjo pametnega n..

Prikazujem 1 do 6 od 6 (1 strani)
Ponudba storitev

V naši dejavnosti se ne ukvarjamo le z marketingom maloprodaje, veleprodaje oz. dobave posebne opreme po naročilu, ampak vam nudimo tudi tehnično svetovanje, pomoč pri izbiri artikla in izvedbo montaže ter namestitev vse opreme z konfiguracijo, ki jo lahko kupite v spletni trgovini. Tako vam z praktičnimi izkušnjami pomagamo glede izbire opreme, vam pomagamo pri izdelavi projekta ter nudimo celotno realizacijo izvedbe montaže, inštalacij in konfiguracije celotnih sistemov. Storitve delimo na različne načine...

Izvedi več