WiFi SonOff Basic R3 stikalo DIY

14.64€ 15.25€

Brez DDV: 12.00€

  • Proizvajalec: SonOff
  • Šifra: 3682

WiFi Smart eWeLink SonOff izboljšana Basic R3 stikala oz. krmilni modul je naprava za daljinsko pametno upravljanje naprav preko aplikacije eWeLink preko wlan domačega, omrežnega, zvočnega ali mobilno daljinskega upravljanja naprav 230V do 10A oz. moči do 2200W, omogoča zvočno, omrežno daljinsko krmiljenje naprav, omogoča varčevanje energije, časovno upravljanje, zaščito naprav in popolno kontrolo na lokalnem in daljinskem nivojo nad napravo preko interneta.To je pametno WiFi stikalo s funkcijo »pametne hiše«, ki omogoča nadzor nad povezanimi napravami prek e-povezave neposredno iz telefona ali pa prosite za vklop / izklop naprav z Amazon Alexa ali Google Assistant. Je prenosljiva naprava in ima način DIY, kjer se v aplikaciji točno debinira uporabnika in njegove nastavitve. Vgrajen je spletni strežnik, ki izpostavlja REST AP, kateri vam omogoča povezavo stikala z vašim obstoječim sistemom za avtomatizacijo doma. Združljivo z Vero, Fibaro, HomeSeer, Savant, HomeKit itd.

 Izberite želeni način nadzora in preprosto nastavite časovnik, da se vaše naprave samodejno vklopijo / izklopijo v vnaprej nastavljenem času skozi dan. Na primer, kavni aparat pripravite zvečer, skodelica kave pa je pripravljena za vas naslednje jutro. Združljivo je s funkcijo IFTTT in lahko storite več ukrepov, da sprožite druge naprave ali prejmete obvestilo po telefonu, ko je bilo dejanje sproženo.

Skupaj s podporo za pametne prizore samo nastavite napravo, da se vklopi / izklopi, da se vklopi / izklopi drugo ali obremenitev čolnov. Nadzor LAN je zasnovan za primere, ko ni na voljo povezave Wi-Fi ali nestabilnega omrežja Wi-Fi. Priročna možnost, ki omogoča nadzor skupne rabe, vam omogoča skupno upravljanje iste naprave z družino ali prijatelji, preprosto pa jo delite v aplikaciji eWeLink in poskusite. Neverjetno, modul z edinstveno funkcijo naredi sam, način, kako ga lahko sestavite s svojimi navadnimi aparati, da jih spremenite v inteligentne.


Specifikacije:

Če izberete želeni način nadzora, preprosto nastavite časovnik, da se vaše naprave samodejno vklopijo / izklopijo v vnaprej nastavljenem času skozi dan. Na primer, kavni aparat pripravite zvečer, skodelica kave pa je pripravljena za vas naslednje jutro. Združljivo je s funkcijo IFTTT in lahko storite več ukrepov, da sprožite druge naprave ali prejmete obvestilo po telefonu, ko je bilo dejanje sproženo.

Default
Allow Gift Message Female
Meta Title WiFi SonOff Basic R3 stikalo DIY
Product Name WiFi SonOff Basic R3 stikalo DIY
Quantity Male
Enable Product Male
Tax Class Manufacturer
URL Key wifi-sonoff-basic-r3-stikalo-diy
Ponudba storitev

V naši dejavnosti se ne ukvarjamo le z marketingom maloprodaje, veleprodaje oz. dobave posebne opreme po naročilu, ampak vam nudimo tudi tehnično svetovanje, pomoč pri izbiri artikla in izvedbo montaže ter namestitev vse opreme z konfiguracijo, ki jo lahko kupite v spletni trgovini. Tako vam z praktičnimi izkušnjami pomagamo glede izbire opreme, vam pomagamo pri izdelavi projekta ter nudimo celotno realizacijo izvedbe montaže, inštalacij in konfiguracije celotnih sistemov. Storitve delimo na različne načine...

Izvedi več