Ubnt mFi mPower vtičnice 3x

74.42€

Brez DDV: 61.00€

Ubiquiti omrežni elek. podaljšek delilnik 3x vmesnik za kontrolo mFi, vtičnica 230V standard EU

Control do 3 naprav in merjenje porabe od kjerkoli na internetu s pomočjo pametnega napajalni vodnik MPOWER. Smart sistem vtičnica MFI, bo vaše življenje lažje.

MPOWER preprosto priključi v obstoječo vtičnico in lahko pridružijo druge 3 naprave ali podaljškov na posameznih mestih. MPOWER ima vgrajen Wi-Fi, s katerim so pod nadzorom vtičnico. Ni potrebe po dodatnih kablov. Preprosto ga priključite na vaš obstoječi AP in če uporabljate storitev oblačnost ob mfi.ubnt.com lahko kjerkoli na internetu predale delovati ločeno in neodvisno drug od drugega. Za vsako vtičnico merimo tudi s porabo, in vstavite svoj fare, lahko vidite, koliko se porabi pri vsakem izhodu el. energije v Wh ali CZK. Predali se lahko preverjajo lokalno prek osebnega računalnika s nameščenih aplikacij MFI. Nastavite lahko čas, v katerem ima vsaka vtičnica, da se aktivira.

Če sem povezati dlaší komponente in detektorje MFI, lahko preprosto nastavite poljubno pravilo, ko je aktiven na podlagi informacij iz senzorjev vtičnica. Obrnite tako da lahko npr. Segrevanje, ko temperatura pade, se lučka ko zaznavanje gibanja in še veliko več glede na vaše potrebe. Mreža MFI je namenjen za nadzor / spremljanje pametni dom ali delovni prostor. Vam omogoča, da spremlja in nadzira oddaljenih naprav za zbiranje podatkov iz zunanjih senzorjev.

MPOWER komunicira z glavno enoto mport / mport-S preko WiFi in uporabnika obvešča o porabi povezanih naprav in analizira uporabo pristanišč. Naprave, ki se lahko nadzoruje iz udobja vašega računalnika preko spletnega brskalnika. MPOWER omogoča samostojno vklop / izklop do 3 naprav, povezanih na omrežje preko adapterja in hkrati spremlja tudi porabo energije. MPOWER je opremljen z vgrajenim Wi-Fi Communicator podpira standarda 802.11 b / g / managment na voljo tudi preko spletnega vmesnika enote mport / mport-S. Po priključitvi na omrežje, glavna enota mport / mport-S samodejno zazna nove naprave, ki jih lahko dodate v svoje omrežje.

Vključena je nosilec na steno z vložki in vijaki.Izdelek se lahko uporablja samo z napravami, ki imajo EURO-UNI vtič.

Za več informacij KLIK

Default
Image Label Ubnt mFi mPower vtičnice 3x
Product Name Ubnt mFi mPower vtičnice 3x
Small Image Label Ubnt mFi mPower vtičnice 3x
Enable Product Male
Tax Class Manufacturer
Thumbnail Label Ubnt mFi mPower vtičnice 3x
URL Key ubnt-mfi-mpower-vticnice-3x
Ponudba storitev

V naši dejavnosti se ne ukvarjamo le z marketingom maloprodaje, veleprodaje oz. dobave posebne opreme po naročilu, ampak vam nudimo tudi tehnično svetovanje, pomoč pri izbiri artikla in izvedbo montaže ter namestitev vse opreme z konfiguracijo, ki jo lahko kupite v spletni trgovini. Tako vam z praktičnimi izkušnjami pomagamo glede izbire opreme, vam pomagamo pri izdelavi projekta ter nudimo celotno realizacijo izvedbe montaže, inštalacij in konfiguracije celotnih sistemov. Storitve delimo na različne načine...

Izvedi več