NUJNO - Kolaps cen in dobav!

heading_title

Zaradi vsako dnevnih sprememb nabavnih cen in problematike dobav določene opreme, naprošamo kupce za nekoliko strpnosti, uvidevnosti in potrpežljivosti glede cen ter dobavljivosti opreme, če je le ta mogoča. Zaradi nedobavljivosti in hitrih sprememb cen trenutno težko dobavljive opreme, naprošamo kupce, ki izvajajo plačila naročil po predplačilu, da se pozanimajo o razpoložljivosti in ceni opreme, ki so jo v trenutno ponudbi našli le pri nas.

Zato prijazno naprošamo vse stranke, ki opravljate nakupe na naši spletni trgovini oz. prihajate iz naših komercialno zakupljenih oglasnih trgovin z ne posodobljenimi oglasi, da se ne zanašate na podane spletne količine izdelkov in morda kakšne stare podane cene izdelkov. Tako za opremo, ki je trenutno težko dobavljiva širom evrope, saj se zaradi nesinhronizacije prodajnih programov dejanske razpoložljive količine opreme lahko ne ujemajo z dejanskim skladiščem. V kolikor ste naleteli na vam aktualno opremo s vprašljivimi cenami, ki se zaradi daljšega ne trgovanja z artiklom niso že lep čas posodobile. V tem primerih prosimo kupce, da se preko hitrih kontaktov pozanimate o razpoložljivosti in ceni izdelka, preden opravite nakup z predplačilom izdelkov.

Žal zaradi kolapsa dobavljivosti in čudnih dobavnih cen, ki se oblikujejo glede na dobavljivost in povpraševanje širom evrope. Sami ne utegnemo več slediti trgu dobavam in spremembam, tako se lahko cene opreme, ki ni iz takojšnje dobave nekoliko ali precej razlikujejo od novih dobav.

Ponudba storitev

V naši dejavnosti se ne ukvarjamo le z marketingom maloprodaje, veleprodaje oz. dobave posebne opreme po naročilu, ampak vam nudimo tudi tehnično svetovanje, pomoč pri izbiri artikla in izvedbo montaže ter namestitev vse opreme z konfiguracijo, ki jo lahko kupite v spletni trgovini. Tako vam z praktičnimi izkušnjami pomagamo glede izbire opreme, vam pomagamo pri izdelavi projekta ter nudimo celotno realizacijo izvedbe montaže, inštalacij in konfiguracije celotnih sistemov. Storitve delimo na različne načine...

Izvedi več