Genius

Genius

Genius aktivni zvočniki USB

9.15€ Brez DDV: 7.50€

Osnovni zunanji mini zvočniki uporabo na računalniku Model Standard mini komplet zvočnikov Izhodna moč RMS 1,5 W Frekvenčni razpon 200 ~ 18KHz Materiali plastika, priključek USB..

Genius

Standard Miska Optical Black USB

5.80€ Brez DDV: 4.75€

Standardna osnovna miška za uporabo na video snemalnikih oz. računalnikih Model Mouse Black USB Standardna miška na PS2/USB Optična miška z kablskim priključkom Teža 0.25 kg..

Genius

Standard Tipkovnica Black Slo USB

9.76€ Brez DDV: 8.00€

Standardna osnovna tipkovnica za uporabo na video snemalnikih oz. računalnikih Model Keyboard Black Slo Standardna tipkovnica na PS2/USB Slovenski znaki z kablskim priključkom ..

Genius

WiFi brezžična tipkovnica in miška

24.40€ Brez DDV: 20.00€

Komplet brezžične tipkovnice in miške za uporabo na video snemalnikih oz. računalnikih Model WiFi Keyboard in Mouse Black Slo Standardna tipkovnica+miška na WiFi Slovenski znaki..

Prikazujem 1 do 4 od 4 (1 strani)
Ponudba storitev

V naši dejavnosti se ne ukvarjamo le z marketingom maloprodaje, veleprodaje oz. dobave posebne opreme po naročilu, ampak vam nudimo tudi tehnično svetovanje, pomoč pri izbiri artikla in izvedbo montaže ter namestitev vse opreme z konfiguracijo, ki jo lahko kupite v spletni trgovini. Tako vam z praktičnimi izkušnjami pomagamo glede izbire opreme, vam pomagamo pri izdelavi projekta ter nudimo celotno realizacijo izvedbe montaže, inštalacij in konfiguracije celotnih sistemov. Storitve delimo na različne načine...

Izvedi več