Chuango

Chuango

WiFi Chuango 2x daljinski upravljalnik

23.79€ Brez DDV: 19.50€

Nadomestni ali dodaten paket 2x daljinski upravljalnik za WiFi Chuango GSM Home Alarm SistemNadomestni ali dodaten paket 2x daljinski upravljalnik za WiFi Chuango GSM Home Alarm Si..

Chuango

WiFi Chuango Alarm Notranja Sirena

29.28€ Brez DDV: 24.00€

Dodatna notranja opozorilna zvočno sirena 90dB za WiFi Chuango GSM Alarm Sistem, uporabna kot lučka za vtičnico na izmenično napajanje AC• Kompaktna velikost ter plug-in oblika• Na..

Chuango

WiFi Chuango Alarm PIR Senzor Gibanja

27.45€ 31.72€ Brez DDV: 22.50€

Dodatni senzor gibanja PIR za WiFi Chuango GSM Alarm, dodaten pir detektor gibanja z notranja antena in dvosmerna komunikacija z centralo, smart tehnologija ne zaznavanja manjših ž..

Chuango

WiFi Chuango Alarm Senzor Vrat in Oken

18.30€ Brez DDV: 15.00€

Dodatni senzor vrat in oken za WiFi Chuango GSM Alarm, dodaten magnetni detektor z notranja antena in dvosmerna komunikacija z centralo, senzor javlja tudi feedback nizka napetost ..

Chuango

WiFi Chuango Alarm Senzor za Tekočine

30.50€ Brez DDV: 25.00€

Senzor za zaznavanje tekočin za WiFi Chuango GSM Alarm, dodaten senzor za zaznavanje tekočin vam brezžično javlja zaznano tekočino z notranja antena, uporaba v stanovanjih, kleteh,..

Chuango

WiFi Chuango Alarm Sirena WiFi

61.00€ Brez DDV: 50.00€

Dodatna zunanja zvočno sirena 110dB za WiFi Chuango GSM Alarm Sistem, inštalacija ni potrebna, saj je brezžična z baterijskim napajanjemBrezžična zunanja sirena zasnovana za uporab..

Chuango

WiFi Chuango Alarm Stropni PIR Senzor

32.33€ Brez DDV: 26.50€

Dodatni stropni senzor gibanja PIR za WiFi Chuango GSM Alarm, dodaten stropni pir detektor gibanja z notranja antena in dvosmerna komunikacija z centralo, smart tehnologija ne zazn..

Chuango

WiFi Chuango brezžična Tipkovnica RFID

46.36€ Brez DDV: 38.00€

Dodatna brezžična tipkovnica z čitalcem RFID za WiFi Chuango GSM Alarm Sistem, domet do 80m čitanje ID zapesnic, kartic, obeskovDodatna brezžična tipkovnica z čitalcem RFID za WiFi..

Chuango

WiFi Chuango daljinski upravljalnik

9.15€ Brez DDV: 7.50€

Dodaten daljinski upravljalnik za WiFi Chuango GSM Home Alarm Sistem Funkcije daljinskega upravljalnika S pomočjo daljinca lahko upravljate centralno enoto in določate st..

Chuango

WiFi Chuango GSM Alarm Sistem

195.20€ 207.40€ Brez DDV: 160.00€

WiFi Chuango GSM Home Alarmi sistem je lepo dizajniran alarmni sistem z možnostjo nadgradnje in razširitve sistema varovanja, enostavna montaža brez žič in delovanje na baterije al..

Chuango

WiFi Chuango GSM Alarm Sistem + Sirena Not

207.40€ 223.87€ Brez DDV: 170.00€

WiFi Chuango GSM Home Alarmi sistem je lepo dizajniran alarmni sistem z možnostjo nadgradnje in razširitve sistema varovanja z notranjo sireno, enostavna montaža brez žič in delova..

Chuango

WiFi Chuango GSM Alarm Sistem + WiFi Sirena

239.12€ 244.00€ Brez DDV: 196.00€

WiFi Chuango GSM Home Alarmi sistem je lepo dizajniran alarmni sistem z možnostjo nadgradnje in razširitve sistema varovanja z zunanjo zvočno-optično signalizacijsko sireno, enosta..

Prikazujem 1 do 12 od 12 (1 strani)
Ponudba storitev

V naši dejavnosti se ne ukvarjamo le z marketingom maloprodaje, veleprodaje oz. dobave posebne opreme po naročilu, ampak vam nudimo tudi tehnično svetovanje, pomoč pri izbiri artikla in izvedbo montaže ter namestitev vse opreme z konfiguracijo, ki jo lahko kupite v spletni trgovini. Tako vam z praktičnimi izkušnjami pomagamo glede izbire opreme, vam pomagamo pri izdelavi projekta ter nudimo celotno realizacijo izvedbe montaže, inštalacij in konfiguracije celotnih sistemov. Storitve delimo na različne načine...

Izvedi več