Chuango

Chuango

WiFi Chuango 2x daljinski upravljalnik

0.00€ Brez DDV: 0.00€

Nadomestni ali dodaten paket 2x daljinski upravljalnik za WiFi Chuango GSM Home Alarm Sistem..

Chuango

WiFi Chuango Alarm IN Sirena

32.94€ Brez DDV: 27.00€

Dodatna notranja opozorilna zvočno sirena 90dB za WiFi RF433 Chuango GSM Alarm Sistem, uporabna kot lučka za vtičnico na izmenično napajanje ACKompaktna velikost ter plug-in oblika..

Chuango

WiFi Chuango Alarm Senzor Vrat 433M

19.52€ Brez DDV: 16.00€

Dodatni senzor vrat in oken za WiFi Chuango GSM Alarm, dodaten magnetni detektor z notranja antena in dvosmerna komunikacija z centralo, senzor javlja tudi feedback nizka napetost ..

Chuango

WiFi Chuango Alarm Sirena WiFi

61.00€ Brez DDV: 50.00€

Dodatna zunanja zvočno sirena 110dB za WiFi Chuango GSM Alarm Sistem, inštalacija ni potrebna, saj je brezžična z baterijskim napajanjemBrezžična zunanja sirena zasnovana za uporab..

Chuango

WiFi Chuango Alarm Stropni PIR Senzor

35.99€ Brez DDV: 29.50€

Dodatni stropni senzor gibanja PIR za WiFi Chuango GSM Alarm, dodaten stropni pir detektor gibanja z notranja antena in dvosmerna komunikacija z centralo, smart tehnologija ne zazn..

Chuango

WiFi Chuango GSM Alarm Sistem - RMA

195.20€ 225.70€ Brez DDV: 160.00€

WiFi Chuango GSM Home Alarmi sistem je lepo dizajniran alarmni sistem z možnostjo nadgradnje in razširitve sistema varovanja, enostavna montaža brez žič in delovanje na baterije al..

Prikazujem 1 do 6 od 6 (1 strani)
Ponudba storitev

V naši dejavnosti se ne ukvarjamo le z marketingom maloprodaje, veleprodaje oz. dobave posebne opreme po naročilu, ampak vam nudimo tudi tehnično svetovanje, pomoč pri izbiri artikla in izvedbo montaže ter namestitev vse opreme z konfiguracijo, ki jo lahko kupite v spletni trgovini. Tako vam z praktičnimi izkušnjami pomagamo glede izbire opreme, vam pomagamo pri izdelavi projekta ter nudimo celotno realizacijo izvedbe montaže, inštalacij in konfiguracije celotnih sistemov. Storitve delimo na različne načine...

Izvedi več