Blog

 1. Ubnt in Mikrotik jamstvo +12.mes

  Ubnt in Mikrotik jamstvo +12.mes

  Delate na projektih z omrežno opremo Miktorik in Ubnt? Pri nas vam z ugodnimi cenami in hitro dobavo nudimo do +12.mes garancije.

  Preberi več »
 2. Celovita rešitev WiFi4EU Občin

  Celovita rešitev WiFi4EU Občin

  Ste uspešno pridobili EU sredstva iz razpisa WiFi4EU za vašo Občino? Nudimo ugodne in celovite WiFi rešitev prilagojene vašim potrebam podeželskega ali mestnega okraja.

  Preberi več »
 3. UNV Videonadzorni Sistemi

  UNV Videonadzorni Sistemi

  Novi kvalitetni videonadzorni sistemi nižjega cenovnega razreda UNV z popolno Hikvision kompatibilnostjo. V naši ponudbi z redno tedensko dobavo lahko odslej najdete nabor nvr snemalnikov, montažne opreme, ipkamer dome in bullet.

  Preberi več »
 4. WiFi MicroLink Test 24G & 60G

  WiFi MicroLink Test 24G & 60G

  V zadnjih mesecih je evropske trgovine z wifi sistemi preplavila cenovno dostopnejša wireless širokopasovna gigabitna oprema nove generacije na nelicenčnih frekvenčnih območjih 17G, 24G, 60G in 80G.  

  Preberi več »
 5. Android STB IPTV MAG-410 4K

  Android STB IPTV MAG-410 4K

  V poletnih mesecih je podjetje Infomir laksirano na trg nove Smart Android STB IPTV MAG-254 z podporo 4K in HEVC. Tako bodo lahko malce zahtevnejši uporabniki svoje tv sprejemnikov opremili z popolno smart android stb škatlico s podporo iptv.  

  Preberi več »
 6. Obnova uporabniškega računa

  Obnova uporabniškega računa

  Dobrodošli na prenovljenem portalu Spletne trgovine in storitev Wlan-Sat. Za aktivno naročanje in nakup je potrebna registracija uporabnika, kar pa ne bo potrebno za že registrirane kupce starega portala, 

  Preberi več »
 7. IP Kamere Hikvision 4K-8MP

  IP Kamere Hikvision 4K-8MP

  V Junijo so prišle v EU prodajo nove 4K ipkamere Hikvision. Podpora dvovrstičnega 4K sistema H.265 kodek WDR senzor 1/2,5", zajemni koti do 102 ° z 2.8mm lečo, SD režo ter IP67 zaščito za vse modele. 

  Preberi več »
 8. Update Firmware Ubiquiti

  Update Firmware Ubiquiti

  Zadnje posodobitve opreme Ubiquiti najdete na spodjih povezavah. Pri posodobitvah naprav bodite pozorni na zarličice in serije vaših naprav. V kolikor imate omrežje kombinirano z novejšimi in starejšimi napravami,

  Preberi več »
© Vse pravice pridržane - Spletna trgovina in storitve Wlan-Sat