Blog

 1. UNV Videonadzorni Sistemi

  UNV Videonadzorni Sistemi

  Novi kvalitetni videonadzorni sistemi nižjega cenovnega razreda UNV z popolno Hikvision kompatibilnostjo. V naši ponudbi z redno tedensko dobavo lahko odslej najdete nabor nvr snemalnikov, montažne opreme, ipkamer dome in bullet.

  Preberi več »
 2. WiFi MicroLink Test 24G & 60G

  WiFi MicroLink Test 24G & 60G

  V zadnjih mesecih je evropske trgovine z wifi sistemi preplavila cenovno dostopnejša wireless širokopasovna gigabitna oprema nove generacije na nelicenčnih frekvenčnih območjih 17G, 24G, 60G in 80G.  

  Preberi več »
 3. Android STB IPTV MAG-410 4K

  Android STB IPTV MAG-410 4K

  V poletnih mesecih je podjetje Infomir laksirano na trg nove Smart Android STB IPTV MAG-254 z podporo 4K in HEVC. Tako bodo lahko malce zahtevnejši uporabniki svoje tv sprejemnikov opremili z popolno smart android stb škatlico s podporo iptv.  

  Preberi več »
 4. Obnova uporabniškega računa

  Obnova uporabniškega računa

  Dobrodošli na prenovljenem portalu Spletne trgovine in storitev Wlan-Sat. Za aktivno naročanje in nakup je potrebna registracija uporabnika, kar pa ne bo potrebno za že registrirane kupce starega portala, 

  Preberi več »
 5. IP Kamere Hikvision 4K-8MP

  IP Kamere Hikvision 4K-8MP

  V Junijo so prišle v EU prodajo nove 4K ipkamere Hikvision. Podpora dvovrstičnega 4K sistema H.265 kodek WDR senzor 1/2,5", zajemni koti do 102 ° z 2.8mm lečo, SD režo ter IP67 zaščito za vse modele. 

  Preberi več »
 6. Update Firmware Ubiquiti

  Update Firmware Ubiquiti

  Zadnje posodobitve opreme Ubiquiti najdete na spodjih povezavah. Pri posodobitvah naprav bodite pozorni na zarličice in serije vaših naprav. V kolikor imate omrežje kombinirano z novejšimi in starejšimi napravami,

  Preberi več »
© Vse pravice pridržane - Spletna trgovina in storitve Wlan-Sat