Fanvil IP Telefon X4G PoE

83.57€

Brez DDV: 68.50€

  • Šifra: 3597

Model Fanvil X4 / X4G je model bogatejši z določenimi funkcijami. IP-telefon s štirimi vrsticami je zasnovan tako, da omogoča preprosto uporabo tudi pri najmanjših podrobnostih. Dvojna omrežna vrata 10/100 Mbps X4  (Omrežni X4G: 10/100/1000 Mbps) z integriranim PoE so idealna za razširjeno uporabo omrežja PoE, usmerniki 5V in napajalniki 48V niso v kompletu. 

Zagotavlja vrhunsko kakovost zvoka in bogato vizualno doživetje. Z drugim barvnim zaslonom DSS IP telefon podpira do 30 DSS ključev, ki izboljšujejo učinkovitost dela. Uporaba standardnih šifrirnih protokolov za izvajanje zelo varnega oddaljenega zagotavljanja in nadgradenj programske opreme.
Default
Allow Gift Message Female
Meta Title Fanvil IP Telefon X4G PoE
Product Name Fanvil IP Telefon X4G PoE
Quantity Male
Enable Product Male
Tax Class Manufacturer
URL Key fanvil-ip-telefon-x4g-poe
Ponudba storitev

V naši dejavnosti se ne ukvarjamo le z marketingom maloprodaje, veleprodaje oz. dobave posebne opreme po naročilu, ampak vam nudimo tudi tehnično svetovanje, pomoč pri izbiri artikla in izvedbo montaže ter namestitev vse opreme z konfiguracijo, ki jo lahko kupite v spletni trgovini. Tako vam z praktičnimi izkušnjami pomagamo glede izbire opreme, vam pomagamo pri izdelavi projekta ter nudimo celotno realizacijo izvedbe montaže, inštalacij in konfiguracije celotnih sistemov. Storitve delimo na različne načine...

Izvedi več