Fanvil IP Telefon X5S

105.53€

Brez DDV: 86.50€

  • Šifra: 3598

IP telefon X5S je dinamično poslovno komunikacijsko orodje za vrhunsko glasovno komunikacijo in razširjeno funkcionalnost zaslona DSS. Ima hitrejši in bolj odzivni vmesnik kot X3 / X4 in ponuja boljšo splošno zmogljivost. 


Model Fanvil X5S je 6-vrstični IP telefon in 3,5-palčni velik barvni zaslon. Še več X5S je zgrajen s tehnologijo Gigabit Ethernet za hitro upravljanje klicev. Poleg tega ima X5S popolnoma novo USB-priključek, ki se ponaša z neprimerljivo funkcionalnostjo in možnostjo razširitve z Bluetoothom, funkcijami za snemanje USB, napajalnik DC 12V ni v osnovnem kompletu, prav tako ne usmernika PoE 3af 48V.
Default
Allow Gift Message Female
Meta Title Fanvil IP Telefon X5S
Product Name Fanvil IP Telefon X5S
Quantity Male
Enable Product Male
Tax Class Manufacturer
URL Key fanvil-ip-telefon-x5s
Ponudba storitev

V naši dejavnosti se ne ukvarjamo le z marketingom maloprodaje, veleprodaje oz. dobave posebne opreme po naročilu, ampak vam nudimo tudi tehnično svetovanje, pomoč pri izbiri artikla in izvedbo montaže ter namestitev vse opreme z konfiguracijo, ki jo lahko kupite v spletni trgovini. Tako vam z praktičnimi izkušnjami pomagamo glede izbire opreme, vam pomagamo pri izdelavi projekta ter nudimo celotno realizacijo izvedbe montaže, inštalacij in konfiguracije celotnih sistemov. Storitve delimo na različne načine...

Izvedi več