Fanvil IP Telefon X6

132.37€

Brez DDV: 108.50€

  • Šifra: 3599

IP telefon X6 je dinamična poslovna komunikacijska rešitev za vodilne delavce in strokovnjake. Ta telefon ponuja velik 4,3-palčni barvni zaslon, ki lahko dekodira video iz IP kamere in vratnega telefona. 

Fanvil model X6 je prav tako opremljen s tehnologijo Optima HD Voice podjetja Fanvil in širokopasovnim kodekom Opus za neprimerljivo jasnost zvoka. Uporabniki telefona bodo mislili, da sedijo v istem prostoru. Telefon uporablja tehnologijo Gigabit Ethernet za hitro upravljanje klicev. Poleg tega deluje v povezavi s funkcijami Bluetooth USB Dongle in USB. Napajalni usmerniki DC 12V ter PoE 3af 48V niso priloženi v osnovnem kompletu.
Default
Allow Gift Message Female
Meta Title Fanvil IP Telefon X6
Product Name Fanvil IP Telefon X6
Quantity Male
Enable Product Male
Tax Class Manufacturer
URL Key fanvil-ip-telefon-x6
Ponudba storitev

V naši dejavnosti se ne ukvarjamo le z marketingom maloprodaje, veleprodaje oz. dobave posebne opreme po naročilu, ampak vam nudimo tudi tehnično svetovanje, pomoč pri izbiri artikla in izvedbo montaže ter namestitev vse opreme z konfiguracijo, ki jo lahko kupite v spletni trgovini. Tako vam z praktičnimi izkušnjami pomagamo glede izbire opreme, vam pomagamo pri izdelavi projekta ter nudimo celotno realizacijo izvedbe montaže, inštalacij in konfiguracije celotnih sistemov. Storitve delimo na različne načine...

Izvedi več