Ubnt AbraCam Dome Compakt

8.24€

Brez DDV: 6.75€

Ubiquiti AbraCam ohišje za airCam Dome, fiksno stensko ohišje za kamero iz abs plastike

AbraCam Dome Compact je Praktično držalo Posebej razvito za notranjo kamero od Ubiquiti AirCam Dome. Holder AbraCam Dome Compact omogoča namestitev kamere na steno ali strop. Holder svoje vsestranskosti lokacija vam omogoča, da namestite kamero na pravem mestu, in tudi če ne omogoča prvotnemu imetniku. Posnetke iz kamer so na primerni lokaciji, veliko boljši in ostrejši, ki jih ni mogoče doseči z obdelavo slike.

Namestitev Compact Dome AbraCam je enostavna in hitra, medtem ko je mount zasnovan tako, da zagotovita največja varnost in stabilnost fotoaparata AirCam Dome.

Holder AbraCam Dome Compact je optimalna rešitev za uporabnike AirCam Dome kamere, da so zahteve za visoko stabilnost in enostavnost namestitve.

 • Teža: 220 g
 • Material: ABS plastika
 • Način montaže: na steno
 • Nastavitve možnosti: no
 • Default
  Image Label Ubnt AbraCam Dome Compakt
  Product Name Ubnt AbraCam Dome Compakt
  Small Image Label Ubnt AbraCam Dome Compakt
  Enable Product Male
  Tax Class Manufacturer
  Thumbnail Label Ubnt AbraCam Dome Compakt
  URL Key ubnt-abracam-dome-compakt
  Ponudba storitev

  V naši dejavnosti se ne ukvarjamo le z marketingom maloprodaje, veleprodaje oz. dobave posebne opreme po naročilu, ampak vam nudimo tudi tehnično svetovanje, pomoč pri izbiri artikla in izvedbo montaže ter namestitev vse opreme z konfiguracijo, ki jo lahko kupite v spletni trgovini. Tako vam z praktičnimi izkušnjami pomagamo glede izbire opreme, vam pomagamo pri izdelavi projekta ter nudimo celotno realizacijo izvedbe montaže, inštalacij in konfiguracije celotnih sistemov. Storitve delimo na različne načine...

  Izvedi več