Aktivni Optični Kabel HDMI AOC 30m

76.25€

Brez DDV: 62.50€

  • Šifra: e4096

Aktivni optični kabel se uporablja za povezavo vira signala HDMI z monitorjem/televizijo, ki je oddaljena do 30 metrov. Kabel podpira standard HDMI 2.0 (pasovna širina 18 Gbps). Ima majhen premer (4,5 mm) in ne potrebuje zunanjega napajanja (napaja se iz priključka HDMI).

 

Značilnosti:

Dolžina 2xHDMI Male 30 m,

Podpora za HDMI 2.0 – prepustnost 18 Gbps,

Podpora za 4K UHD, 3D, Deep Color, HDR 10, HDCP 2.2,

AUDIO povratni kanal,

Ethernet kanal,

Visoka fleksibilnost.

 

POZOR! Pred trajno namestitvijo kabla preverite njegovo združljivost z virom signala in sprejemnikom (TV/monitor) tako, da naprave povežete "ad hoc".

Naprave z opaženimi težavami z združljivostjo:

konzola Xbox One S,

Konzola Xbox One X.

 

Kabel je združljiv s HDMI v2.0

HDMI Ethernet kanal (HEC)

Ethernet kanal omogoča hitro dvosmerno komunikacijo med internetom in napravami HDMI. Povezane naprave lahko pošiljajo in sprejemajo podatke s hitrostjo do 100 Mb/s. S to rešitvijo ni potrebe po ločenem Ethernet kablu za vsako napravo HDMI, dovolj je, da povežete samo eno napravo, običajno monitor/televizor.

Ponudba storitev

V naši dejavnosti se ne ukvarjamo le z marketingom maloprodaje, veleprodaje oz. dobave posebne opreme po naročilu, ampak vam nudimo tudi tehnično svetovanje, pomoč pri izbiri artikla in izvedbo montaže ter namestitev vse opreme z konfiguracijo, ki jo lahko kupite v spletni trgovini. Tako vam z praktičnimi izkušnjami pomagamo glede izbire opreme, vam pomagamo pri izdelavi projekta ter nudimo celotno realizacijo izvedbe montaže, inštalacij in konfiguracije celotnih sistemov. Storitve delimo na različne načine...

Izvedi več