SonOff ZBMINIL2 Zigbee DIY Smart Switch Module

22.57€

Brez DDV: 18.50€

  • Šifra: 1b494

Pametno stikalo SONOFF ZBMINI Extreme Zigbee »nevtralna žila za delovanje ni potrebna«

ZBMINIL2 ali ZBMINI Extreme je nov izdelek iz SONOFF-a, nekoliko drugačen od naprav, ki smo jih SONOFF vajeni, tako po dimenzijah kot po priključkih.

ZBMINIL2 je na voljo v novi barvi: beli z oranžno črto na spodnjem delu, kjer so nameščeni terminali.

Paket, ki je lahko zavajajoč, ker je veliko večji od ZBMINIL2, ki je v njem, je oranžen z glavnimi lastnostmi delovanja, združljivostjo z Google Home in Amazon Alexa ter seveda logotipom, ki je napisan na njem poleg imena napravo in aplikacijo eWeLink

Glavna značilnost ZBMINL2 je delovanje brez neposredno priključenega nevtralnega. Pravzaprav, kot je razvidno iz fotografij, ima priključni blok poleg običajnih S1 in S2 za upravljanje naprave še vhodni linijski priključek (L In) in izhodni linijski priključek (L Out), v praksi nevtralno se vzame iz svetilke, na katero je priključena. Dobro poglejte diagram povezave, da boste bolje razumeli.

 

ZBMINL2 je mogoče povezati s stikali in gumbi, za izbiro uporabe enega ali drugega samo pritisnite na majhen gumb zgoraj desno in ga hitro pritisnite trikrat, utripajoča LED bo pokazala, da je bil način spremenjen.

Povezava z aplikacijo eWeLink je, kot vedno, zelo preprosta in hitra, ne pozabite, da za delovanje ZBMINL2 potrebuje zigbee vozlišče, ki je lahko Zigbee Bridge ali NSPanel Pro, pa tudi ZB vozlišče tretje osebe, kot je najnovejša generacija Amazon Echo.

Ponudba storitev

V naši dejavnosti se ne ukvarjamo le z marketingom maloprodaje, veleprodaje oz. dobave posebne opreme po naročilu, ampak vam nudimo tudi tehnično svetovanje, pomoč pri izbiri artikla in izvedbo montaže ter namestitev vse opreme z konfiguracijo, ki jo lahko kupite v spletni trgovini. Tako vam z praktičnimi izkušnjami pomagamo glede izbire opreme, vam pomagamo pri izdelavi projekta ter nudimo celotno realizacijo izvedbe montaže, inštalacij in konfiguracije celotnih sistemov. Storitve delimo na različne načine...

Izvedi več