Modul F&Home TempSenzor rH-P1T1

84.18€

Brez DDV: 69.00€

  • Šifra: 3383

Temperaturni PIR senzor rH-T1P1 je kombinacija baterijske nizke moči, pasivnega detektorja gibanja in temperaturnega senzorja. Čutijo prisotnost osebe s spremljanjem sprememb v infrardeči povezavi in prenaša vsako spremembo v sistem. Komunikacija s strežnikom poteka po radiu. Odkriva prisotnost ljudi s spremembami infrardečega sevanja in prenaša informacije o vsaki spremembi v sistemu. Odčitavanje temperature se prenaša vsakih pet minut, le če se je temperatura spremenila. Komunikacija s strežnikom poteka po radiu. Modul je posebej primeren za nadzor osvetlitve, ogrevanja, klimatizacije in za uporabo kot elementa vgrajenega alarmnega sistema.Simbol v programski opremi za načrtovanje in konfiguracijo:
Simbol rH-P1T1
Modul rH-P1T1 predstavlja objekt, ki je sestavljen iz enega binarnega vhoda in izhoda. Ko je nekdo zaznan, objekt ustvari logično stanje "1", sicer je stanje "0". Poleg tega ima tudi izhodno temperaturo. Izhodna temperatura ima precejšnjo vztrajnost (senor je nameščen znotraj ohišja), zato je modul rH-P1T1 primeren za merjenje temperature v nizko dinamičnih okoljih (sprememba pod 1 ° C / uro).
Namestitev:
  • Odvijte ohišje senzorja.
  • Odvijte in odstranite elektronsko ploščo.
  • Z vijaki pritrdite zadnji pokrov senzorja na spoj.
  • Namestite elektronsko ploščo.
  • Izvlecite baterijsko zaščitno folijo.
  • Sestavite ohišje senzorja.
  • Montirajte nosilec na steno v skladu z navodili za namestitev spodaj.
  • Senzor postavite na nosilec.
Priporočila za namestitev:
Senzor gibanja ne sme biti nameščen pred okni ali na območjih, izpostavljenih neposredni sončni svetlobi.
Poskrbite, da ima senzor ustrezno vidno polje (brez ovir, kot so cvetje, pohištvo, predelne stene itd.).
Senzorja ni v bližini ogrevalne ali klimatske opreme, ki bi lahko znatno spremenila temperaturo okolice v razmeroma kratkem času.
Senzor je treba namestiti na togo površino, pri minimalni višini 2,4 m.
Senzor gibanja ima večjo občutljivost za gibanje v območju zaznavanja kot v smeri senzorja.
Območje odkrivanja - pogled z vrha
Območje odkrivanja - stranski pogled
Primer aplikacije slika2:
V diagramu zgoraj, v primeru zaznavanja gibanja, senzor rH-P1T1 zagotavlja logično stanje "1" in rele na modulu rH-R1S1 vklopi svetilko. Poleg tega se lahko temperaturni senzor uporablja za prikaz ravni temperature v prostoru in za krmiljenje sistema ogrevanja / klimatizacije. Drugi kanal modula rH-R1S1 se lahko uporabi npr. Za preklop svetlobe v drugo sobo.


Ime F & Home Radio rH-P1T1
Baterija 2x AAA
Življenjska doba baterije 12 - 36 mesecev
RF komunikacijski pas [MHz] 868
Način komunikacije enosmerno z Ack
Šifriranje podatkov DA
Razpon odprtega prostora 100 m
Območje zaznavanja gibanja 110 °; 15 m
Občutljivost teže in višine 18 kg / 60 cm
Obseg merjenja temperature -20ºC ... 45ºC
Ločljivost meritve temperature 0,1 ° C
Nadzor akumulatorja DA
Območje delovanja -20ºC ... + 50ºC
Vlažnost / okolje delovanja <= 85% (brez kondenzacije vodne pare / brez agresivnih plinov
Strojna nesreča senzorja gibanja 4 s
Dimenzije [mm] 112x66x45
Zaščitna stopnja za vstop IP 20
F & HOME RADIO združuje električne instalacije tako, da procesi ogrevanja, klimatizacije, prezračevanja, razsvetljave, alarma in nadzora dostopa predstavljajo en učinkovit sistem - vse za varnost in udobje prebivalcev. Z brezžično dvosmerno komunikacijo med centralno enoto (strežnik) in senzorji in aktuatorji, programskimi rešitvami in daljinskim nadzorom sistema, ki jih lahko uporabniki izvajajo na različne načine, sistem omogoča, da upravljajo domače energetske vire na način, ki ustreza njihovim potrebam.
V praksi to pomeni sposobnost integriranja električnih naprav tako, da lahko ročna gesta ustvari romantično svetlobno sceno v dnevni sobi in spalnici, spusti rolete ali žaluzije in na primer prilagodi notranjo temperaturo. Možnost daljinskega upravljanja prek interneta zagotavlja, da tudi po našem vrnitvi z dolgega potovanja nas hiša pozdravlja, kot da nismo nikoli odšli.
Default
Allow Gift Message Female
Meta Title Modul F&Home TempSenzor rH-P1T1
Product Name Modul F&Home TempSenzor rH-P1T1
Quantity Male
Enable Product Male
Tax Class Manufacturer
URL Key modul-f-home-tempsenzor-rh-p1t1
Ponudba storitev

V naši dejavnosti se ne ukvarjamo le z marketingom maloprodaje, veleprodaje oz. dobave posebne opreme po naročilu, ampak vam nudimo tudi tehnično svetovanje, pomoč pri izbiri artikla in izvedbo montaže ter namestitev vse opreme z konfiguracijo, ki jo lahko kupite v spletni trgovini. Tako vam z praktičnimi izkušnjami pomagamo glede izbire opreme, vam pomagamo pri izdelavi projekta ter nudimo celotno realizacijo izvedbe montaže, inštalacij in konfiguracije celotnih sistemov. Storitve delimo na različne načine...

Izvedi več