Ubnt AbraCam Dome Bracket

10.68€

Brez DDV: 8.75€

Ubiquiti AbraCam ohišje za airCam Dome z nosilcem, stenska montaža za kamero iz abs plastike

AbraCam Dome Bracket je Praktično držalo Posebej razvito za notranjo kamero od Ubiquiti AirCam Dome. Holder AbraCam Dome Camera Bracket omogoča namestitev na stenah in s tem razširitev vidnega polja kamere AirCam Dome.

Holder svoje vsestranskosti lokacija vam omogoča, da namestite kamero na pravem mestu, in tudi če ne omogoča prvotnemu imetniku. Posnetke iz kamer so na primerni lokaciji, veliko boljši in ostrejši, ki jih ni mogoče doseči z obdelavo slike.

Namestitev AbraCam Dome nosilca je enostavno in hitro, medtem ko je mount zasnovan tako, da zagotovita največja varnost in stabilnost fotoaparata AirCam Dome.

AbraCam Dome Bracket Bracket je optimalna rešitev za uporabnike AirCam Dome kamere, da so zahteve za visoko stabilnost in enostavnost namestitve.

 • Mere: 144 x 107 x 285 mm
 • Teža: 400 g
 • Material: ABS plastika
 • Dolžina Arm: 25 cm
 • Način montaže: na steno
 • Možnost nastavitev: yes
 • Default
  Image Label Ubnt AbraCam Dome Bracket
  Product Name Ubnt AbraCam Dome Bracket
  Small Image Label Ubnt AbraCam Dome Bracket
  Enable Product Male
  Tax Class Manufacturer
  Thumbnail Label Ubnt AbraCam Dome Bracket
  URL Key ubnt-abracam-dome-bracket
  Ponudba storitev

  V naši dejavnosti se ne ukvarjamo le z marketingom maloprodaje, veleprodaje oz. dobave posebne opreme po naročilu, ampak vam nudimo tudi tehnično svetovanje, pomoč pri izbiri artikla in izvedbo montaže ter namestitev vse opreme z konfiguracijo, ki jo lahko kupite v spletni trgovini. Tako vam z praktičnimi izkušnjami pomagamo glede izbire opreme, vam pomagamo pri izdelavi projekta ter nudimo celotno realizacijo izvedbe montaže, inštalacij in konfiguracije celotnih sistemov. Storitve delimo na različne načine...

  Izvedi več