Varstvo osebnih podatkov

Podjetje Spletna trgovina VLAN-SAT, ki upravlja spletni portal "shop.wlan-sat.com", se pri svojem poslovanju zavzema korektnemu varovanju osebnih podatkov po zakonu o varovanju osebnih podatkove uporabnikov spletne trgovine. Podjetje Spletna trgovina VLAN-SAT za potrebe poslovanja spletne trgovine "shop.wlan-sat.com" zbira ob registraciji naslednje podatke uporabnika: naslov elektronske pošte, ime in priimek, naslov in kraj bivanja, naslov za pošiljanje naročenega blaga, geslo v šifrirani obliki ter ostale podatke, ki jih uporabnik vnese načeloma pot podjetnik

Za točnost vnosa podatkov, ki jih je uporabnik navedel pri registraciji v spletno trgovino ne odgovarjamo. Za potrebe varnosti se beležijo tudi IP naslovi uporabnikov, ki dostopajo in uporabljajo spletni portal "shop.wlan-sat.com.

Baze podatkov, ki jih podjetje Spletna trgovina VLAN-SAT zbira in obdeluje, se ne razkrivajo in posredujejo tretji osebi. Izjemno razkritje podatkov je mogoče le v primerih kršenja poslovanja, če tako določa zakon o varovanju osebnih podatkov ali v dobri veri, da je tako ukrepanje potrebno za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi.

Politika uporabe spletnih piškotkov

Piškotke uporabljamo za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje, multimedijske in interaktivne vsebine, optimizacijo prikaza prilagojenih vsebin in spremljanje statistike obiska. O uporabi piškotkov so uporabniki obveščeni ob prvem obisku spletnih strani, za uporabo nekaterih piškotkov prosimo uporabnika za njegovo privolitev. Uporabnik lahko svojo odločitev v zvezi z uporabo piškotkov kadarkoli spremeni na tej spletni strani.

O piškotkih

Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki se med brskanjem po spletu naložijo na vaš računalnik. Spletno mesto si lahko z njim zapomni podatke o vašem obisku, na primer izbrani jezik in druge nastavitve. Tako je lahko vaš naslednji obisk istega mesta bolj uporaben in lažji. Piškotki imajo pomembno vlogo. Uporaba spleta bi bila brez njih znatno manj prijetna. Nekateri piškotki so nujno potrebni za delovanje spletnih strani. Piškotki ne vsebujejo nobenih osebnih ali drugih podatkov, ki bi jih bilo mogoče uporabiti za identifikacijo uporabnika, zato priporočamo, da v njihovo uporabo privolite.

Upravljanje piškotkov v brskalniku

pr> Večina spletnih brskalnikov samodejno sprejme piškotke. Veljavnost piškotkov je lahko kratkotrajna ali dolgotrajna, po poteku veljavnosti brskalnik piškotke samodejno izbriše. Uporabnik lahko vse piškotke ali piškotke za posamezno spletišče (domeno) izbriše tudi ročno ali pa uporabo piškotkov v brskalniku v celoti onemogoči. Navodila za izbris piškotkov ali onemogočitev njihove uporabe lahko najdete v sklopu pomoči vašega spletnega brskalnika. V primeru, da boste uporabo piškotkov v celoti onemogočili vam nekatere funkcionalnosti spletnih strani ne bodo delovale pravilno.

© Vse pravice pridržane - Spletna trgovina in storitve Wlan-Sat