WiFi Ruckus Indoor ZoneFlex 7982

0,00 € 0,00 €
SKU
2051
Opis:
WiFi Ruckus notranja dostopna točka ZoneFlex 7982, dual 2.4G in 5G 2x2 MIMO z 2x port GLAN do 256.client in wifi prenos do 20 VoIP klicev, podpore 8xSSID, BeamFlex, Channal Fly, Glan PoE, SmartMesh, IPv6. kontroler podpora

Ruckus Wireless ZoneFlex 7982, 802.11n Dual-band polarizirana brezžična WiFi dostopna točka z vgrajeno 3x3:3 radijsko verigo, je najzmogljivejša naprava svoje vrste na tržišču. Vgrajena 802.11n 3x3:3 MIMO radija omogočata prenosne hitrosti 450 Mbs za vsak kanal, torej je skupna teoretična prenosna hitrost kar 900 Mb/s! ZoneFlex 7982 uporabljamo za vzpostavitev WLAN omrežja v objektih z izredno veliko gostoto raznovrstnih klientov - športnih in konferenčnih dvoranah, letališčih, skladiščih, na velikih dogodkih in za WiFi prenos najzahtevnejših aplikacij (HD video, WiFi VoIP). Vsaka posamezna dostopna točka omogoča zanesljivo povezovanje za več kot 500 klientov. Za veliko zmogljivost skrbi dvojno polarizirana antena BeamFlex+, ki s pomoćjo 21 antenskih elementov in 3000 kombinacij, usmerja signal mimo motenj, do vseh brezžičnih klientov. Prilagodljiva dvojna polarizacija (polarization diversity) poskrbi za optimalno povezovanje mobilnih klientov, ki neprestano spreminjajo orientacijo (pametni telefoni in tablice). Antenski sistem v realnem času spremlja kliente in jim dostavlja pravilno polariziran signal in tako omogoča dva do štiri kratno povečanje dometa in zmogljivosti v primerjavi s sorodnimi napravami in s tem bistveno manjše število potrebnih enot za pokritje željene površine. Tehnologija ChannelFly zagotavlja, da vsaka DT vedno avtomatično izbere optimalen prenosni RF kanal, kar prinaša do 50% izboljšanje zmogljivosti. Vgrajen Spectrum Analysis omogoča napredno analizo RF spektra v realnem času z grafičnim prikazom motenj. Za napajanje naprave lahko uporabimo enega od dveh vgrajenih 10/100/1000 Gigabitnih vhodov (802.3af PoE). V primeru da mrežno ožičenje na lokaciji predvidene namestitve DT ni prisotno oz. je vzpostavitev Ethernet povezave do DT predraga, nas iz zagate reši tehnologija SmartMesh. V Mesh načinu delovanja DT prejema visoko zmogljiv brezžični signal od povezanih (Root) enot. Na dostopno točko se vzporedno povezujejo tako 2,4 kot 5 GHz klienti, tudi ko ta deluje v Mesh načinu. ZoneFlex 7982 lahko deluje kot samostojna (stand alone) dostopna točka s številnimi naprednimi usmerjevalniškimi lastnostmi, kot del profesionalnega WiFi sistema ZoneFlex, ki ga upravlja WiFi kontroler ZoneDirector, zelo zanimiva pa je tudi možnost krmiljenja prek centralne upravljaljske platforme FlexMaster (TR-069). Velika prednost DT je tudi izredno minimalistična oblika, brez motečih zunanjih anten.

 • Model Ruckus Indoor ZoneFlex 7982
 • Več informacij o izdelku KLIK
 • ZoneFlex 7982 - 802.11n DualBand polarizirana brezžična WiFi dostopna točka, z vgrajeno 3x3:3 radijsko verigo (radio chain), je najzmogljivejša Wi-Fi dostopna točka na tržišču.
 • Dva do štiri kratno povečanje dometa in zmogljivosti v primerjavi s konkurenčnimi opcijami in s tem bistveno manjše število potrebnih dostopnih točk za pokritje željene površine.
 • Maksimalna teoretična hitrost prenosa 2 x 450 Mbps, torej 900 Mbps .
 • Zagotovljena stabilna propustnost 150 do 200 Mbps na površini 460² m, za vsak kanal. ZoneFlex 7982 dosega impresivno 9 dB signal to interference plus noise (SINR) razmerje in obenem omogoča občutno boljše izogibanje motnjam (do 15 dB).
 • Vsaka posamezna enota omogoča povezovanje vsaj 500 klientov! Zaradi izredno velike zmogljivosti je ZoneFlex 7982 idealna izbira za implementacijo WLAN pmrežja v objektih z zelo velikim številom klientov - športne dvorane, letališča, trgovski centri.
 • Za veliko zmogljivost skrbi dvojno polarizirana antena BeamFlex+, ki s pomoćjo 21 antenskih elementov in 3000 antenskih kombinacij, usmerja signal mimo motenj, do vseh brezžičnih klientov. Prilagodljiva dvojna polarizacija (polarization diversity) poskrbi za optimalno povezovanje mobilnih klientov, ki neprestano spreminjajo orientacijo (pametni telefoni in tablice).
 • Patentirana WiFi QoS tehnologija SmartCast omogoča zelo natančno klasifikacijo in razporejanje prometa (podatki, glas, video) in tako skrbi za maksimalne zmogljivosti in zanesljivosti brezžičnih prenosov multimedijskih vsebin. Podpora za brezžični prenos HD internetne televizije (IPTV) - prenos do 12 strujev in za brezžične glasovne komunikacije (Voice over Wi-Fi) - prenos do 60 VoIP klientov na dostopno točko.
 • Tehnologija ChannelFly zagotavlja, da vsaka DT vedno avtomatično izbere optimalen prenosni RF kanal, kar prinaša do 50% izboljšanje zmogljivosti.
 • Podpora za BandSteering - avtomatično usmerjanje DualBand klentov na manj nasičen 5 Ghz spekter.
 • Spectrum Analysis omogoča napredno analizo RF spektra v realnem času z grafičnim prikazom motenj.
 • Napredne lokacijske zmožnosti z možnostjo merjenja razdalje do vsakega klienta.
 • V primeru da mrežno ožičenje na lokaciji predvidene namestitve DT ni prisotno oz. je vzpostavitev Ethernet povezave do DT predraga, nas iz zagate reši tehnologija SmartMesh. V Mesh načinu delovanja DT prejema visoko zmogljiv brezžični signal od povezanih (Root) enot. Na dostopno točko se vzporedno povezujejo tako 2,4 kot 5 GHz klienti, tudi ko ta deluje v Mesh načinu.
 • Podprtih 54 SSID (Service Set IDentifier) - 27 na vsak radio in s tem omogočena napredna sementacija prometa in storitev z določanjem QoS in varnostnih parametrov za vsak SSID posebej.
 • Implementirani varnostni protokoli WEP, WPA-PSK, WPA-TKIP in WPA2-AES, 802.11i.
 • Podpora za avtentifikacijo 802.1x in vgrajena lastna rešitev za avtentifikacijo DynamicPSK.
 • Vgrajena dva PoE Ethernet 10/100/1000 Gigabitnih vhoda (802.3af PoE).
 • Lepa in diskretna oblika, brez motečih zunanjih anten, majhna velikost in teža (20x20x5cm; teža 1 kg).
 • ZoneFlex 7982 lahko deluje kot samostojna (stand alone) dostopna točka z številnimi naprednimi usmerjevalniškimi lastnostmi, kot del profesionalnega WiFi sistema ZoneFlex, ki ga upravlja WLAN kontroler, ali prek centralnega upravljaljske platforme FlexMaster.
 • Podpora za IPv4 in IPv6.
 • Usmernik kompletu ni priložen
Več informacij
Proizvajalec Ruckus
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:WiFi Ruckus Indoor ZoneFlex 7982
© Vse pravice pridržane - Spletna trgovina in storitve Wlan-Sat