Izdelava Kablov

Enostranska montaža konektorja LAN

1.22€ 1.53€ Brez DDV: 1.00€

-20%

Izdelamo vam omrežne inštalacijske kable z konektorji ali vtičnicami RJ ali LAN, izberete si le željen inštalacijski kabel in dolžino v storitev končniki in potrošni material ni vk..

Enostranska montaža konektorja TV

1.83€ Brez DDV: 1.50€

Po želji vam izdelamo enostransko zaključene VHF/UHF kable za radijske oz. televizijske sisteme, izberete si tip kabla 75ohm in tip kompresijskega konektorja F, IEC, BNC.....

Manufacturer

Menjave obstoječega konektorja RF

1.83€ Brez DDV: 1.50€

Storitev se izvaja v primeru, da vam ob nakupu kompleta antene z kablom in konektorjem, ne ugaja dolžina kabla ali konektor, nudimo vam montažo drugega tipa konektorja, ki ga kupit..

Izdelava podaljška s konektorji LAN

2.14€ 2.44€ Brez DDV: 1.75€

-13%

Izdelamo vam omrežne inštalacijske podaljške po želji s konektorji ali vtičnicami RJ - LAN, izberete si le željen inštalacijski kabel in dolžino, v storitev končniki in potrošni ma..

Enostransko Zaključen Kabelski ACCU

2.44€ Brez DDV: 2.00€

..

Manufacturer

Enostransko montažo konektorja RF

2.75€ 3.05€ Brez DDV: 2.25€

-10%

Izvedbo enostranske montaže rf konektorjev se izvaja po naročilu kupca kjer si po želji izberite tip konektorja in kabela, dolžino ter montažni konektor iz naše ponudbe. Naročen iz..

Izdelava podaljška s konektorji TV

2.75€ 3.05€ Brez DDV: 2.25€

-10%

Po želji vam izdelamo podaljšek z zaključenimi konektorji VHF/UHF, kable za radijske oz. televizijske sisteme, izberete si tip kabla 75ohm in tip kompresijskega konektorja F, IEC, ..

Enostransko zaključen kabelski par MC4

3.36€ Brez DDV: 2.75€

Po naročilu vam izdelamo enostransko zaključene solarne konektorske pare z solarnimi MC4 konektorji, iz ponudbe si le izberete željene kable in dolžino, pri inštalaciji je potrebno..

Izdelava podaljška s konektorji ACCU

4.27€ Brez DDV: 3.50€

Po naročilu vam izdelamo finožične inštalacijske baterijske priključne podaljške s konektorskimi čevlji fi8, fi10, iz ponudbe si le izberete željene kable in dolžino..

Izdelava kabelskega podaljška MC4

4.88€ 5.49€ Brez DDV: 4.00€

-11%

Po naročilu vam izdelamo finožične inštalacijske solarne podaljške s konektorskima paroma MC4, iz ponudbe si le izberete željene kable in dolžino, pri inštalaciji je potrebno biti ..

Manufacturer

Izdelava podaljška s konektorji RF

4.88€ 5.49€ Brez DDV: 4.00€

-11%

Izdelava rf koakcialnih podaljškov po naročilu, po želji si izberite tip kabela, dolžino ter montažne konektorje iz naše ponudbe ali željene iz svetovnega trga. Naročen izdelek vam..

Prikazujem 1 do 11 od 11 (1 strani)
Ponudba storitev

V naši dejavnosti se ne ukvarjamo le z marketingom maloprodaje, veleprodaje oz. dobave posebne opreme po naročilu, ampak vam nudimo tudi tehnično svetovanje, pomoč pri izbiri artikla in izvedbo montaže ter namestitev vse opreme z konfiguracijo, ki jo lahko kupite v spletni trgovini. Tako vam z praktičnimi izkušnjami pomagamo glede izbire opreme, vam pomagamo pri izdelavi projekta ter nudimo celotno realizacijo izvedbe montaže, inštalacij in konfiguracije celotnih sistemov. Storitve delimo na različne načine...

Izvedi več