Izdelava Kablov

Enostranska montaža konektorja LAN

0.92€ Brez DDV: 0.75€

Izdelamo vam omrežne inštalacijske kable z konektorji ali vtičnicami RJ ali LAN, izberete si le željen inštalacijski kabel in dolžino v storitev končniki in potrošni material ni vk..

Enostranska montaža konektorja TV

1.53€ Brez DDV: 1.25€

Po želji vam izdelamo enostransko zaključene VHF/UHF kable za radijske oz. televizijske sisteme, izberete si tip kabla 75ohm in tip kompresijskega konektorja F, IEC, BNC.....

Manufacturer

Menjave obstoječega konektorja RF

1.53€ Brez DDV: 1.25€

Storitev se izvaja v primeru, da vam ob nakupu kompleta antene z kablom in konektorjem, ne ugaja dolžina kabla ali konektor, nudimo vam montažo drugega tipa konektorja, ki ga kupit..

Izdelava podaljška s konektorji LAN

1.83€ Brez DDV: 1.50€

Izdelamo vam omrežne inštalacijske podaljške po želji s konektorji ali vtičnicami RJ - LAN, izberete si le željen inštalacijski kabel in dolžino, v storitev končniki in potrošni ma..

Manufacturer

Enostransko montažo konektorja RF

2.44€ Brez DDV: 2.00€

Izvedbo enostranske montaže rf konektorjev se izvaja po naročilu kupca kjer si po želji izberite tip konektorja in kabela, dolžino ter montažni konektor iz naše ponudbe. Naročen iz..

Izdelava podaljška s konektorji TV

2.44€ Brez DDV: 2.00€

Po želji vam izdelamo podaljšek z zaključenimi konektorji VHF/UHF, kable za radijske oz. televizijske sisteme, izberete si tip kabla 75ohm in tip kompresijskega konektorja F, IEC, ..

Enostransko zaključen kabelski par MC4

3.36€ Brez DDV: 2.75€

Po naročilu vam izdelamo enostransko zaključene solarne konektorske pare z solarnimi MC4 konektorji, iz ponudbe si le izberete željene kable in dolžino, pri inštalaciji je potrebno..

Manufacturer

Izdelava podaljška s konektorji RF

4.58€ Brez DDV: 3.75€

Izdelava rf koakcialnih podaljškov po naročilu, po želji si izberite tip kabela, dolžino ter montažne konektorje iz naše ponudbe ali željene iz svetovnega trga. Naročen izdelek vam..

Izdelava kabelskega podaljška MC4

4.88€ Brez DDV: 4.00€

Po naročilu vam izdelamo finožične inštalacijske solarne podaljške s konektorskima paroma MC4, iz ponudbe si le izberete željene kable in dolžino, pri inštalaciji je potrebno biti ..

Prikazujem 1 do 9 od 9 (1 strani)
Ponudba storitev

V naši dejavnosti se ne ukvarjamo le z marketingom maloprodaje, veleprodaje oz. dobave posebne opreme po naročilu, ampak vam nudimo tudi tehnično svetovanje, pomoč pri izbiri artikla in izvedbo montaže ter namestitev vse opreme z konfiguracijo, ki jo lahko kupite v spletni trgovini. Tako vam z praktičnimi izkušnjami pomagamo glede izbire opreme, vam pomagamo pri izdelavi projekta ter nudimo celotno realizacijo izvedbe montaže, inštalacij in konfiguracije celotnih sistemov. Storitve delimo na različne načine...

Izvedi več