Izdelava Kablov

Enostranska montaža konektorja LAN

0.92€ Brez DDV: 0.75€

..

Enostranska montaža konektorja TV

1.53€ Brez DDV: 1.25€

..

Manufacturer

Enostransko montažo konektorja RF

2.44€ Brez DDV: 2.00€

Izvedbo enostranske montaže rf konektorjev se izvaja po naročilu kupca kjer si po želji izberite tip konektorja in kabela, dolžino ter montažni konektor iz naše ponudbe. Naročen iz..

Enostransko zaključen kabelski par MC4

3.36€ Brez DDV: 2.75€

..

Izdelava kabelskega podaljška MC4

4.88€ Brez DDV: 4.00€

..

Izdelava podaljška s konektorji LAN

1.83€ Brez DDV: 1.50€

..

Manufacturer

Izdelava podaljška s konektorji RF

4.58€ Brez DDV: 3.75€

Izdelava rf koakcialnih podaljškov po naročilu, po želji si izberite tip kabela, dolžino ter montažne konektorje iz naše ponudbe ali željene iz svetovnega trga. Naročen izdelek vam..

Izdelava podaljška s konektorji TV

2.44€ Brez DDV: 2.00€

..

Manufacturer

Menjave obstoječega konektorja RF

1.53€ Brez DDV: 1.25€

Storitev se izvaja v primeru, da vam ob nakupu kompleta antene z kablom in konektorjem, ne ugaja dolžina kabla ali konektor, nudimo vam montažo drugega tipa konektorja, ki ga kupit..

Prikazujem 1 do 9 od 9 (1 strani)
Ponudba storitev

V naši dejavnosti se ne ukvarjamo le z marketingom maloprodaje, veleprodaje oz. dobave posebne opreme po naročilu, ampak vam nudimo tudi tehnično svetovanje, pomoč pri izbiri artikla in izvedbo montaže ter namestitev vse opreme z konfiguracijo, ki jo lahko kupite v spletni trgovini. Tako vam z praktičnimi izkušnjami pomagamo glede izbire opreme, vam pomagamo pri izdelavi projekta ter nudimo celotno realizacijo izvedbe montaže, inštalacij in konfiguracije celotnih sistemov. Storitve delimo na različne načine...

Izvedi več