O nas

O nas


Podjetje je nastalo iz prvega slovenskega foruma Wlan-Sat. Smo podjetje z dolgoletno tradicijo in izkušnjami. Z lokalnimi podatkovnimi brezžičnimi sistemi in antenskimi rešitvami se ukvarjamo že od samega prihoda standarda 802.11 na evropsko tržišče, konec devedesetih. Tako rekoč od trenutka, ko je oprema postala cenovno dostopna in dobavljiva. Pred tem se je v devedesetih opremo uporabljalo le v visoko cenovnih PtP povezavah telekomunikacijskih operaterjev.
Zaradi dobrega poznavanja tehnologije in želje uporabnikov po dobavi omrežne in antenske opreme smo tudi ena prvih slovenskih wlan trgovin. Tako smo v okviru portala v zgodnjih letih mileniuma pričeli z delovanjem, prodajo, izvedbo enostavnih in zahtevnejših brezžičnih povezav.


logo


 


Podjetje se prioritetno ukvarja z maloprodajo in veleprodajo komunikacijske, nadzorne, antenske, video, inštalacijske, optične in solarne opreme. Za vso opremo, ki jo najdete v naši spletni ponudbi nudimo strokovno svetovanje, izvedbo inštalacij, strokovno vgradnjo, konfiguracijo, montažo na terenu in izdelavo projektnih rešitev. 


vizitkan


Sedež podjetja spletne trgovine in storitev


Spletna trgovina in storitve WLAN-SAT
Aleksander Marzidovšek s.p.
Krasna 5
SI - 2319 Poljčane

Davčni zavezanec: DA
DŠ: SI20653158
Matična št.: 3198707000
Banka SWIFT: KBMASI2X
IBAN TRR: SI56 0448 0011 3007 611


Skladiščni prostori za ogled in prevzem opreme


Spletna trgovina in storitve WLAN-SAT
Aleksander Marzidovšek s.p.
PE Skladišče - Novake 17
SI - 2319 Poljčane


  

Dejavnosti pod šifrah: DL32.300 - G52.610 - K72.100 - K72.400 - K72.600 - K...
Prevzemi in gsm informacije: med delavniki 8.00 - 17.00, prevzem po dogovoru
Delovni čas preko spleta: 24/7 dni v tednu, vse leto.


Ponudba storitev

V naši dejavnosti se ne ukvarjamo le z marketingom maloprodaje, veleprodaje oz. dobave posebne opreme po naročilu, ampak vam nudimo tudi tehnično svetovanje, pomoč pri izbiri artikla in izvedbo montaže ter namestitev vse opreme z konfiguracijo, ki jo lahko kupite v spletni trgovini. Tako vam z praktičnimi izkušnjami pomagamo glede izbire opreme, vam pomagamo pri izdelavi projekta ter nudimo celotno realizacijo izvedbe montaže, inštalacij in konfiguracije celotnih sistemov. Storitve delimo na različne načine...

Izvedi več