Sprej tekoča guma Blaze PlastiDip

12.20€ 15.86€

Brez DDV: 10.00€

PlastiDip Blaze sijoče barve tekoče gume, sprej enostavni razpršilni nanos 400ml za večje ali centrične pokritosti za vse materiale, ob naročilu navedite barvo pod opombe. OdprodajaPlastiDip je hitro sušeč mat tekoči gumijasta premaz za uporabo na skoraj vseh materialih!
PlastiDip je odporen odporen na uv atmosfero, kisline, soli, vlage, rjo ter večino kemikalij. Je tudi izolacijski dielektrik in uporaben za premaz ročnega orodja. Možnost uporabe na različnih materialih z enim ali večimi nanosi. Obstoječi gumijasti premaz bo ostal prožna tudi v najtežkih temperaturnih pogojih (-34°C do 93°C).

PlastiDip Blaze je edinstvena zbirka neonskih barv, ki se odlikujejo s sijajočim odtenkom barve. Blaze barve se uporabljajo tam kjer želite lepo sijajoč odtenek barve, za povdarek določenih elementov ali umetniških ustvarjanj na vaših priljubljenih elementih in konjičkih.

  Če se gumiasta glazura gume poškoduje ali opraska, lahko PlastiDip Blaze enostavo odstranite in strgate iz površine a katero ste ga nanesli. PlastiDip Blaze lahko kombinirate z osnovnimi PlastiDip Mat produkti, kjer uporabite za izrazito povdarek blaze barve kot osnovo beli mat premaz. Zaradi edinstvene formule in dodatka flourescentnega pigmenta so barve Blaze obstojnejše in odpornejše na bledenje.

  Prav tako se brez težav uporablja za plastiko, gumo, steklo, betonske površine...
  OPOMBA: Površine ki so gladke in morda težje oprejemljive, niso vpojne, kot so kovine, steklo, idt vam za obstojen in trejen prijem priporočamo uporabo našega "primar" premaza, ki je na voljo v brezbarnem ali sivem odtenku.

  • Model Sprej Blaze PlastiDip 400ml
  • Pršilna glava, sprej v odtenkih
  • Barvni odtenki oranžna, vijolična
  • rdeča, pinki, rumena, modra, zelena
  • Zaščita kovin, plastike, lesa
  • kamen, steklo, gumo, vrvi
  • Transportom, vlaga, elektrika
  • Vsebina 400ml / 310g
  • Teža 0.5 kg
  Default
  Image Label Sprej tekoča guma Blaze PlastiDip
  Product Name Sprej tekoča guma Blaze PlastiDip
  Quantity Male
  Small Image Label Sprej tekoča guma Blaze PlastiDip
  Enable Product Male
  Tax Class Manufacturer
  Thumbnail Label Sprej tekoča guma Blaze PlastiDip
  URL Key sprej-tekoca-guma-blaze-plastidip
  Ponudba storitev

  V naši dejavnosti se ne ukvarjamo le z marketingom maloprodaje, veleprodaje oz. dobave posebne opreme po naročilu, ampak vam nudimo tudi tehnično svetovanje, pomoč pri izbiri artikla in izvedbo montaže ter namestitev vse opreme z konfiguracijo, ki jo lahko kupite v spletni trgovini. Tako vam z praktičnimi izkušnjami pomagamo glede izbire opreme, vam pomagamo pri izdelavi projekta ter nudimo celotno realizacijo izvedbe montaže, inštalacij in konfiguracije celotnih sistemov. Storitve delimo na različne načine...

  Izvedi več