Nadomestni upravljalnik Philips

20.01€

Brez DDV: 16.40€

  • Šifra: 3277

Ugodna dobava nadomestnih daljinskih oem upravljalnikov za vaš televizor znamke Philips.Ste izgubili, pokvarili ali polomili originalni tv daljinec za vaš televizor, vas na servisu nadomestni stane celo premoženje, ste naveličani univerzalnih kontrolerjev z programiranjem in ročnim vnašanjem, na katerih ne deluje polovica funkcij, kateri se resetirajo in nikoli ko ga potrebujete?

Nudimo vam ugodno servisno dobavo oem nadomestnih televizijskih upravljalnikov za točno serijo in znamko vašega tv sprejemnika Philips, nadomestni daljinec le priključite in deluje kot je nekoč nov priložen brez dodatnega programiranja in vnašanja kod. Rok dobave je po naročilu od 2 do 6. tednov odvisno od znamke in serije vaše naprave. Zgoraj navedena cena velja za nadomestne oem upravljalnike z baterijskimi vložki za poznane in priljubljene prodajne serije televizorjev. Cena dobave se lahko za manj priljubljene in težje dobavljive daljince poveča. Za vse dobavljene izdelke nudimo garancijo na potrošni material do 3.mesece od nakupa izdelka.

Za dobavo in izvedbo naročila servisnega upravljalnika sta nujno potrebna podatka znamke ter natančna serija naprave, priporoča pa se tudi slika serijiskega trenutnega originalnega upravljalnika, ni pa nujno potrebna. 

Default
Allow Gift Message Female
Meta Title Nadomestni upravljalnik Philips
Product Name Nadomestni upravljalnik Philips
Quantity Male
Enable Product Male
Tax Class Manufacturer
URL Key nadomestni-upravljalnik-philips
Ponudba storitev

V naši dejavnosti se ne ukvarjamo le z marketingom maloprodaje, veleprodaje oz. dobave posebne opreme po naročilu, ampak vam nudimo tudi tehnično svetovanje, pomoč pri izbiri artikla in izvedbo montaže ter namestitev vse opreme z konfiguracijo, ki jo lahko kupite v spletni trgovini. Tako vam z praktičnimi izkušnjami pomagamo glede izbire opreme, vam pomagamo pri izdelavi projekta ter nudimo celotno realizacijo izvedbe montaže, inštalacij in konfiguracije celotnih sistemov. Storitve delimo na različne načine...

Izvedi več