Prenos HDMI preko IP LAN 100M

112.24€

Brez DDV: 92.00€

  • Proizvajalec: Signal
  • Šifra: 3348
Signal-HD HDMI do IP pretvornik omogoča uporabniku, da poveže oddaljeno (do 100 m) vir vsebine HD na televizijo / monitor, ki podpira HD, z uporabo enega kabla CAT5e / 6. Komplet vsebuje oddajne in sprejemne enote.
Ključne funkcije
  • Prenos preko ene Cat. 5e / 6 kabel
  • Protokol UDP / IP ( multicast )
  • Možnost topologije točka-več točk
  • Podpora za način 1080p
  • Največja dolžina kabla: 100 metrov
IP-signal, ki prihaja iz oddajnika, se lahko uporabi za stikalo Ethernet, da ga razdeli med več sprejemnikov. Bitna hitrost stisnjenega signala na izhodu oddajnika je približno 15 Mb / s (multicast transmission). Izhodne signale lahko pravilno dekodirajo samo namenski sprejemniki - jih ne more opraviti osebni računalnik, opremljen z omrežno kartico. Komplet ni združljiv z sprejemniki HDMI (unicast) in HDMI preko UTP/FTP LANa.
Komplet je idealen za povezavo oddaljenega HD-vira, kot so satelitski sprejemnik, Blu-ray predvajalnik, osebni računalnik, igralna konzola ipd. Na TV / monitor / projektor s tehnologijo HD. Zahteva, da uporabljate samo en, primerjalno tanek kabel, ki ga je enostavno skriti, npr. Pri nameščanju TV / monitorja na nosilcih.


Ime HDMI do IP pretvornik
Podprti video formati DTV / HDTV: 480i / 576i / 480p / 576p / 720p / 1080i / 1080p
Največja dolžina kabla cat.5e 100 m
Območje delovanja -10ºC ... 60ºC
Obseg vlažnosti delovanja 20% -90% (brez kondenzacije)
Dimenzije 110x58x26 mm
Moč 230 VAC / 5 VDC  
Default
Allow Gift Message Female
Meta Title Prenos HDMI preko IP LAN 100M
Product Name Prenos HDMI preko IP LAN 100M
Quantity Male
Enable Product Male
Tax Class Manufacturer
URL Key prenos-hdmi-preko-ip-lan-100m
Ponudba storitev

V naši dejavnosti se ne ukvarjamo le z marketingom maloprodaje, veleprodaje oz. dobave posebne opreme po naročilu, ampak vam nudimo tudi tehnično svetovanje, pomoč pri izbiri artikla in izvedbo montaže ter namestitev vse opreme z konfiguracijo, ki jo lahko kupite v spletni trgovini. Tako vam z praktičnimi izkušnjami pomagamo glede izbire opreme, vam pomagamo pri izdelavi projekta ter nudimo celotno realizacijo izvedbe montaže, inštalacij in konfiguracije celotnih sistemov. Storitve delimo na različne načine...

Izvedi več