Prenos HDMI preko RF Coax DVB-T

195.20€

Brez DDV: 160.00€

  • Proizvajalec: Signal
  • Šifra: 3353

Signal komplet pretvornikov omogoča prenos HDMI video signala preko koaksialne rf inštalacije DVB-T do 100m, z uporabo delilnikov in ojačevalnikov tudi do 800m, sistem je mogoče kombinirati z že aktivno antensko inštalacijo anteneRazširilnik HDMI omogoča prenos signala HDMI na dolge razdalje prek 75-ohmnega koaksialnega kabla. Komplet za razširitev je sestavljen iz oddajnika, sprejemnika in dveh AC / DC adapterjev.
Ključne funkcije:
  • Prenos preko enega koaksialnega kabla
  • Možnost ustvarjanja distribucijskega omrežja od točke do več točk z uporabo RF splitterjev, 
  • Način 1080p
  • Spremeni RF kanal
  • Največja razdalja prenosa je 800 m
Za zagotovitev HDMI signala na več televizorjev / monitorjev je treba izhodni signal oddajnika razdeliti s tipičnim ločilnikom televizorja. Vsako pot se mora končati z namenskim sprejemnikom. Na splošno je pri prenosnih poteh krajših od 100 m potrebno uporabiti delilnike in ojačevalnike.
Če želite vzpostaviti povezavo med oddajnikom in sprejemnikom, mora uporabnik izbrati isti kanal v obeh enotah (obstaja izbira med 100 TV-kanalov). Širina kanala je 7 ali 8 MHz (odvisno od številke kanala). Izbrani kanal je mogoče vbrizgati v obstoječi sistem antene pod pogojem, da zagotavlja potreben razmik na druge kanale, ki se uporabljajo v sistemu.
Komplet je idealen za povezavo oddaljenega HD-vira, kot so satelitski sprejemnik, Blu-ray predvajalnik, osebni računalnik, igralna konzola ipd. Na TV / monitor / projektor s tehnologijo HD. Za namestitev televizorja / monitorja na nosilcih zahteva le en, razmeroma tanek kabel, ki ga je mogoče enostavno skriti (skupaj z HDMI sprejemnikom) .


Ime HDMI Extender (RF prek coax)
Podprti video formati DTV / HDTV: 480i / 576i / 480p / 576p / 720p / 1080i / 1080p
Največja dolžina koaksialnega kabla 800
RF konektorji F
Območje delovanja -10 ... 60ºC
Območje vlažnosti delovanja (RH) 20% -90% (brez kondenzacije)
Dimenzije 130x85x24 mm
Moč 230 VAC / 5 VDC
Default
Allow Gift Message Female
Meta Title Prenos HDMI preko RF Coax DVB-T
Product Name Prenos HDMI preko RF Coax DVB-T
Quantity Male
Enable Product Male
Tax Class Manufacturer
URL Key prenos-hdmi-preko-rf-coax-dvb-t
Ponudba storitev

V naši dejavnosti se ne ukvarjamo le z marketingom maloprodaje, veleprodaje oz. dobave posebne opreme po naročilu, ampak vam nudimo tudi tehnično svetovanje, pomoč pri izbiri artikla in izvedbo montaže ter namestitev vse opreme z konfiguracijo, ki jo lahko kupite v spletni trgovini. Tako vam z praktičnimi izkušnjami pomagamo glede izbire opreme, vam pomagamo pri izdelavi projekta ter nudimo celotno realizacijo izvedbe montaže, inštalacij in konfiguracije celotnih sistemov. Storitve delimo na različne načine...

Izvedi več