Kit IP Ether pretvornika VDSL Pair CCTV

115.90€ 146.40€

Brez DDV: 95.00€

  • Šifra: 035c9
Pretvornik VDSL2 Pair parični sistema preko IP Ethernet EOP, ki temelji na standardizaciji IEEE, podpira video in visokohitrostne podatkovne signale prek različnih medijev do 100mb, na starejših sistemih kot so parična linija dveh žič in telefonske linije dveh žic do 1.5km Omrežje vam prenese na veliko razdaljo prenosa s kakšnimi starejšimi inštalacijami, hitrost komunikacije 100mb, podpora za multimedijske storitve in podpora za mreženje. Lahko se uporablja koaksialni kabel ali pair telefonsko linijo - dvožilni kabel, ki razširja prenos omrežnega signala IP visoke ločljivosti na razdaljo 2000 metrov.
Podpira mrežo z več vozlišči, par dveh kablov pa je mogoče priključiti na največ 24 terminalnih naprav, podpira omrežne kamere je lahko 720P, 960P in 1080P HD IP, največja prenosna razdalja je 1.5-2 km odvisno od kvalitete bakrenih žic, s čimer lahko ohrani pretok TOP/IP najmanj 30Mb/s, podpira plug and play in nobene nastavitve z omrežno zaključno opremo, nastavitev kamer ni potrebno prilagajati.
 
 
* Model IP Cam Video Pair parica / Ethernet LAN
* Stranski vmesnik: sukana parica xDSL na RJ45
* Hitrost prenosa: do100 Mb/s
* Največji domet prenosa: do 1.5-2 km
* Vrsta kabla: xDSL, sukani par ali telefonska linija
* Napajanje usmernik: DC12V1A
* Moč naprave: do 15,4 W
* Delovna temperatura: -20 do 40°C
* Velikost pretvornika: 9,5 * 9,2 * 2,6 (cm)
* Teža opreme: 1.0 kg
Ponudba storitev

V naši dejavnosti se ne ukvarjamo le z marketingom maloprodaje, veleprodaje oz. dobave posebne opreme po naročilu, ampak vam nudimo tudi tehnično svetovanje, pomoč pri izbiri artikla in izvedbo montaže ter namestitev vse opreme z konfiguracijo, ki jo lahko kupite v spletni trgovini. Tako vam z praktičnimi izkušnjami pomagamo glede izbire opreme, vam pomagamo pri izdelavi projekta ter nudimo celotno realizacijo izvedbe montaže, inštalacij in konfiguracije celotnih sistemov. Storitve delimo na različne načine...

Izvedi več