Prenos HDMI+IR preko IP LAN 100M

121.39€

Brez DDV: 99.50€

  • Proizvajalec: Signal
  • Šifra: 3349

Signal komplet omogoča pretvorbo in prenos HDMI z IR streaming RC preko IP LAN omrežne inštalacije utp/ftp do 100m Signal-HD HDMI do IP pretvornik omogoča uporabniku, da poveže oddaljeno (do 100 m) vir vsebine HD z televizijo / monitorjem, ki podpira HD, s pomočjo enega kabla CAT5e / 6. Komplet vsebuje oddajne in sprejemne enote ter daljinski upravljalnik za predvajalnik Blu-ray / DVD, STB itd.
Ključne funkcije:
  • Prenos preko ene Cat. 5e / 6 kabel
  • Protokol UDP / IP (multicast)
  • Možnost topologije točka-več točk
  • Podpora za način 1080p
  • Največja dolžina kabla: 100 metrov
  • Razširilnik daljinskega upravljalnika
IP-signal, ki prihaja iz oddajnika, se lahko uporabi za stikalo Ethernet, da ga razdeli med več sprejemnikov. Bitna hitrost stisnjenega signala na izhodu oddajnika je približno 30 Mb / s. Izhodne signale lahko pravilno dekodirajo samo namenski sprejemniki - jih ne more opraviti osebni računalnik, opremljen z omrežno kartico.
Komplet je idealen za povezavo oddaljenega HD-vira, kot so satelitski sprejemnik, Blu-ray predvajalnik, osebni računalnik, igralna konzola ipd. Na TV / monitor / projektor s tehnologijo HD. Zahteva, da uporabljate samo en, primerjalno tanek kabel, ki ga je enostavno skriti, npr. Pri nameščanju TV / monitorja na nasilcih.


Ime Signal HD HDMI v IP
Koda H3606
Podprti video formati
DTV / HDTV: 480i / 576i / 480p / 576p / 720p / 1080i / 1080p
Največja dolžina kabla UTP / FTP 100 m
Delovna temperatura -10ºC ... 60ºC
Vlažnost delovanja 20% -90% (brez kondenzacije)
Dimenzije 130x85x24 mm
Napajanje (vključno z enotami PSU) 230 VAC / 5 VDC
Default
Allow Gift Message Female
Meta Title Prenos HDMI+IR preko IP LAN 100M
Product Name Prenos HDMI+IR preko IP LAN 100M
Quantity Male
Enable Product Male
Tax Class Manufacturer
URL Key prenos-hdmi-ir-preko-ip-lan-100m
Ponudba storitev

V naši dejavnosti se ne ukvarjamo le z marketingom maloprodaje, veleprodaje oz. dobave posebne opreme po naročilu, ampak vam nudimo tudi tehnično svetovanje, pomoč pri izbiri artikla in izvedbo montaže ter namestitev vse opreme z konfiguracijo, ki jo lahko kupite v spletni trgovini. Tako vam z praktičnimi izkušnjami pomagamo glede izbire opreme, vam pomagamo pri izdelavi projekta ter nudimo celotno realizacijo izvedbe montaže, inštalacij in konfiguracije celotnih sistemov. Storitve delimo na različne načine...

Izvedi več