WiFi SonOff Basic stikalo 2200W

10.68€ 10.98€

Brez DDV: 8.75€

  • Proizvajalec: SonOff
  • Šifra: 3681

WiFi Smart eWeLink SonOff sistem Basic osnovno stikala oz. krmilni modul je naprava za daljinsko pametno upravljanje naprav preko aplikacije eWeLink preko wlan domačega ali mobilno daljinskega upravljanja naprav 230V do 10A oz. moči do 2200W, omogoča daljinsko krmiljenje naprav, omogoča varčevanje energije, zaščito naprav in popolno kontrolo na lokalnem in daljinskem nivojo nad napravo preko interneta.WiFi Smart SonOff stikalo oz. modul je lahek, enostavno prenosljiv, kompatibilen in trpežen, enostaven za uporabo v električnem omrežju doma in drugje.

Domača avtomatizacija je "Internet stvari". Način, da bodo vse naše naprave in naprave povezane v mrežo, kar nam omogoča neoviran nadzor nad vsemi vidiki našega doma in še več.

Ta izdelek  je poceni in cenovno dostopna naprava, ki vam pomaga stopiti v neverjetno pametno hišo. To je brezžično stikalo WiFi, ki se lahko poveže z napravami različnih vrst in blagovnih znamk.  Izdelek  pošilja podatke v oblačno platformo prek usmerjevalnika WiFi, ki omogoča daljinsko upravljanje vseh naprav z aplikacijo eWeLink na vašem pametnem telefonu.  Izdelek naredi vse vaše gospodinjske aparate pametne, če ima vaš telefon omrežje, lahko kadar koli na daljavo vklopite ali izklopite svoje naprave od koder koli. Z nastavitvijo časovnih razporedov vaših aparatov lahko ohranite brezskrbno življenje.

Podpora WiFi omrežju.

Podpiranje sledenja statusa, pravočasne povratne informacije o aplikaciji o stanju gospodinjskih aparatov.

Podpora na daljavo vklopi ali izklopi dodane naprave.

Podpirajte številna pametna stikala WiFi en pametni telefon.

Enostavna namestitev, enostavno rokovanje in aktiviranje lahko takoj in stabilno.

Opomba: Moduli, ki niso oznake RF 433Mhz, ne podpirajo daljinskih RF upravljalnikov na daljavo ampak le aplikativno uporabo.

Default
Allow Gift Message Female
Meta Title WiFi SonOff Basic stikalo 2200W
Product Name WiFi SonOff Basic stikalo 2200W
Quantity Male
Enable Product Male
Tax Class Manufacturer
URL Key wifi-sonoff-basic-stikalo-2200w
Ponudba storitev

V naši dejavnosti se ne ukvarjamo le z marketingom maloprodaje, veleprodaje oz. dobave posebne opreme po naročilu, ampak vam nudimo tudi tehnično svetovanje, pomoč pri izbiri artikla in izvedbo montaže ter namestitev vse opreme z konfiguracijo, ki jo lahko kupite v spletni trgovini. Tako vam z praktičnimi izkušnjami pomagamo glede izbire opreme, vam pomagamo pri izdelavi projekta ter nudimo celotno realizacijo izvedbe montaže, inštalacij in konfiguracije celotnih sistemov. Storitve delimo na različne načine...

Izvedi več