WiFi SonOff Touch stikalo T3EU-1G

29.89€ 33.55€

Brez DDV: 24.50€

  • Proizvajalec: SonOff
  • Šifra: 3684

WiFi Smart eWeLink SonOff zidno eno polno stikalo oz. krmilni modul je naprava za daljinsko pametno upravljanje razsvetljave ali naprav z aplikacijo eWeLink preko dotika, z upravljalnikom, zvočnega ter wlan domačega ali mobilno daljinskega upravljanja naprav 230V do 2A/6A, omogoča pametno upravljanje, daljinsko krmiljenje naprav, omogoča varčevanje energije, zaščito naprav in popolno kontrolo na lokalnem in daljinskem nivojo nad napravo preko interneta.Vsa stikala eWeLink oz. SonOff lahko upravljate na daljavo s svojim telefonom, pri več polnih stikalih lahko vse naprave povezane s stikalom delujejo neodvisno. Podpora zvočnega upravljanja z Amazon Alexa in Googlovim pomočnikom vam omogočata, da vklopite ali izklopite svoje aparate z glasovnim ukazom, kot nalašč za tiste, ki hkrati opravljate več gospodinjskih opravil in vam ni to sprehoda do standardnih stikal. Module odlikujejo občutljive tipke na dotik in lep moderen dizajn. Okvire pritrdite preprosto na predpripravljeno inštalacijo v doze med drugim pa zagotovite sodobno elegantno in lepo dekoracijo na kateri koli stenski površini. Če imate težave z previsokim računom za elektriko, lahko aparate z večjo potrošnjo energije sedaj popolno nadzorujete in vklapljate po potrebi. Predpripravljene aparate ter opremo za gretje, hlajenje, itd. lahko po želji vklopiti iz ležalnika ali kavča npr. svoj kavni aparat ali prezračevanje. V kolikor imate določene navade ali razvade je časovni urnik dobra izbira, kjer nastavite čas samodejno aktivacijo naprave za vklope ali izklope. Prilagodite pametno upravljanje za svoje naprave in aparate, tako da preprosto nastavite dogodek, ki bo sprožil eno napravo SONOFF ali skupine naprav laično aplikacijo kar na telefonu. Urediti je potrebno tudi dobro domače lokalno WiFi omrežje, kajti naprave ne bodo delovale, če je vaše omrežje slabo snovano, zato je nadzor LAN zasnovan tako, da zagotavlja normalno delovanje.

Združljiva s funkcijo IFTTT lahko stikala komunicirajo z skupino naprav in storitev ter jih prožijo ali izklopijo. Ko začnemo dostopati do pametnega doma, se seznanjamo, vnašamo račun in geslo, ime in tako naprej... Nadzor skupne rabe vam omogoča hiter način, kako lahko vi in vaša družina skupaj nadzorujete naprave. Če niste prepričani ali je izklopljen grelec, peč, klima, ko odidete od doma, samo vzemite telefon, odprite aplikacijo eWeLink in preverite stanje naprave v realnem času.

Specifikacija

Model: SonOff Switch T2 / T3 EU

Standard: EU G1,2,3

Vse serije stikal: EU T1/2/3

Barva: bela / črna

Vhod: AC 100-240V 50 / 60Hz 2A Max

Izhod: AC 100-240V 50 / 60Hz, 2A / Gang, 6A / Skupno maks

Material ohišja: kaljeno steklo + cpe enota

WiFi standard: IEEE 802.11 b / g / n 2.4G

Upravljanje z daljincem: 433MHz

Specifikacije:

Združljiva s funkcijo IFTTT lahko stikala komunicirajo z nizom naprav in storitev ter jih sprožijo ali izklopijo. Ko začnemo dostopati do pametnega doma, se seznanjamo, vnašamo račun in geslo, ime in tako naprej. Nadzor skupne rabe vam omogoča hiter način, kako lahko vi in vaša družina skupaj nadzorujete naprave. Niste prepričani, ali izklopite grelec, ko odidete od doma, samo vzemite telefon in odprite aplikacijo eWeLink, da preverite stanje naprave v realnem času.

Default
Allow Gift Message Female
Meta Title WiFi SonOff Touch stikalo T3EU-1G
Product Name WiFi SonOff Touch stikalo T3EU-1G
Quantity Male
Enable Product Male
Tax Class Manufacturer
URL Key wifi-sonoff-touch-stikalo-t3eu-1g
Ponudba storitev

V naši dejavnosti se ne ukvarjamo le z marketingom maloprodaje, veleprodaje oz. dobave posebne opreme po naročilu, ampak vam nudimo tudi tehnično svetovanje, pomoč pri izbiri artikla in izvedbo montaže ter namestitev vse opreme z konfiguracijo, ki jo lahko kupite v spletni trgovini. Tako vam z praktičnimi izkušnjami pomagamo glede izbire opreme, vam pomagamo pri izdelavi projekta ter nudimo celotno realizacijo izvedbe montaže, inštalacij in konfiguracije celotnih sistemov. Storitve delimo na različne načine...

Izvedi več